Zari12-zari Mtmzl_35 eşim bana karşı cok kini küsdümü barişmaz o huyunu değisirmek isderim Soru.en büyük hayalin ne
Trendyol Zari12-zari ay dusunuyorum hayalim yok ben ölmüsüm galiba 🙄soru vazgecemedigin ozelligin(öldurseler gecemedigin)
UykusuzPanda42 Trendyol aşırı dakik olmam ne yapsam vazgeçemiyorum. Soru. Erken mi gecmi yoksa tam zamanında mi evlendiğini düşünüyorsun
Peridehatunu xxDeNiZxx Canım benim, olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah tez zamanda💙🙏
Kevser99 Arasemir11 tekrar dünyaya gelsem Allah yolunda dinine bağlı biri olarak yaşamak isterdim şuan dünya telaşını aldanıp gitmişim Sorum şu ; yapmak isteyip te yapamadıkların neler ?
Meva61 Kevser99 dinimi tam anlamıyla yaşamak Rabbim hidayet verir inşallah 😔 sorum Bekarlıkmı evlilikmi? 🤔
Tecrubekonusuyor Lavinia_ Hamilelik ve fincan hariç hepsini okumayı seviyorum. Peki bir soru da benden boşanmış olsan tekrar evlenir misin 😁
bitterdelisi24 Tecrubekonusuyor uu senın sorun bana denk geldı :)) noo asla evlenmem :) ama büyükte konısmimm:)) Bir Dilek hakkın olsaydı dünyada neyi degıstırırdinn ??
JartiyerliKedi Deleted11 tabiki belirli bi süre 😜ama babadan babayada değişir. Benim sorumda hayatından kimi çıkarmak isterdin
Deleted11 Ruya45 bende bu gün kızımı eşime bırakıp çıktım görenler kızın nerde diye soruyorlardı, babasıyla dedim. valla söylemedikleri şey kalmadı acaba yanlış mı yaptım diye düşünüp durdum sözde kafa dağıtmaya çıkmıştık daha kötü oldum 😬