nededinsen Evcilkus kötülüğe insanlar o kadar alismis ki samimiyet iyi niyet salaklık olarak görülmeye başlandı Sorum: Issiz adaya düşsen yanına alacağın üç şey ne olurdu?
bitterdelisi24 Redkids cildi temiz tutmak :) hergun saf sabunla yıkamak :) Sorum.. Kadın kadının dusmanıdır ? Sözüne katılıyor musun ??
Sjsjsj bitterdelisi24 kesinlikle katılıyorum bu zamanda gerçekten öyle Şu yaşına kadar tek birşeyi değiştirme hakkın olsa neyi değiştirirdin?
Harleyquinn arbx İsmimden memnunum ama defne ismini çok severim o olabilirdi Soru:Evliysen evlilik hayatın hayal ettiğin gibimi
bayangamzelili Harleyquinn çok şükür daha güzeli olamazdı o derece 😊 Sorum ; Küçükken büyüyünce bunu yapacağım dediğin ve hayal ettiğin şeyleri yapabildin mi ?
Ikiprens_annesi limonata1 evet normalde anlaşabilirim ama istisnalar dışında 😉 benimde sorum komdomla korunurken içe boşalmada sızıntı filan yaparmı acaba🙈
WhiteAngel Ikiprens_annesi yırtık delik patlak vs yapar tabi ki sızıntı şansına kalmış . Benim sorum şuan ne olsa çok mutlu olacağıni düşünüyorsun
DenizCemre WhiteAngel Ailem biraz uzakta kalıyor, evimin yakınına taşınsalar çok mutlu olurdum🙏 Sorum en son kendin için yaptığın şey🥰
Ogretmenhanim DenizCemre en son kendim için banyoya girip 1 saat keselendim sıcak suyla yikandim 🤣 sorum şu kaynanan çocuğunu sapur süpür öperken tiksiniyor musun ?