Hamilelikte oral sex ne kadar doğru bilen var mı?
Hamilelikte oral
Kızlarrrr kimse yok mu
Kendi kendime ne gerek var diye düşündüm, Yani sizin yapmaniz bebek için hic iyi değil bence kendi fikrim .. siz annenizin karnindayken annenizin babanıza yaptığını düşünün bilmiyorum yani benlik değil pek😑 bebeğinizin yerine koyun kendinizi. Kendimizden önce artik onları düşünmeliyiz ❤️😊
Peridehatunu tabiki yapmıyorum zaten ama zararı var mı merak ediyorum bi kere yaptık birdaha yapmadım
SD21 anladim 🙏siz bilirsiniz tabi. Cevaplar birazdan gelmeye başlar canim.
SD21 sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası ama ben hamileyken gelen sıvının kokusu değişmişti, eşim rahatsız olsun istemediğim için yapmadık. Ayrıca herhangi bir enfeksiyon mantar gibi bi sorunum da yoktu farkettiğimde kokuyu doğum sonrası düzeldi
Kedivelisi teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
Peridehatunu Daha nelerrrr… Birlikte de olmasınlar öyleyse bebek oluncaya kadar.. çok garip bir bakış açısı..bir tek ana karnındaki bebekle empati yapmadığımız kalmıştı😅
- Düzenlendi
Bence de zararı yoktur. Salı günü doğumum var şu an 38+2 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar gayet hemen hemen her şeyi yaptık cinsel ilişkide. Hiçbir sorun olmadı. Ben de ona oral yaptım o da bana yaptı normal ilişki de yaptık eliyle de orgazm oldum hem de gayet sık sık. Hiçbir sorun olmadı. Bi riskiniz vs varsa ona bir şey diyemem tabi ama normal hamilelikte bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum
2020Dnz ay cok gec kaldiniz ya🤣🤣neden bukadar geciktiniz ben daha erken bekliyodum yorumuma yorum yapilmasini amaa🤣🤣 canim bu esinin seyini yalamasiyla iliski yasamasi ayni sey degilki hani her yedigimiz ictigimiz taddigimiz sey bebege gidiyo ya hani anlasilan herseyden bir habersin 😁😁