Hamilelikte oral
- Düzenlendi
2020Dnz cinsel iliskimi hamileligimde son ana gunlerime kadar yasadim cok saglikli birsekilde ama esimin seyinide herkese cok pardon tadmadim agzima alip normalde yapan biri olsam bile hamilelikte yapmazdim bebeğimi düşünüp ben misal ama arkadasa dedim herkesin kendi tercihi diye. Siz posta yorum yapin yoruma degil sizin eksik bilginiz size kalsin. Hamilelikte her taddigin sey bebege gider
SD21 balon gibi icine mi ufluyor millet oral yaparken . Ne havasi ya😂😂😂
Peridehatunu şu uygulamada gün geçtikçe ne ilginç şeyler okuyorum ya gerçekten empati yapmamız gereken bi ana karnındaki cenin kalmıştı garibimin dünyadan haberi yok anamı kim yalamış anam kimi yalamış hesabını mı yapacak gerçekten çok güldüm valla kusura bakmayın 😁😁
SD21 ne havası gözünüzü sevem neler okuyorsunuz siz öyle 😁😁hem ayrıca ne alakası varki ne zararı olacak bebekle neden empati yapıyoruz ilgili neden yaşıyoruz o zaman 🤣🤣hey allahım gün geçmiyorki bu gozler neler görüyor
SD21 bir zararı yok ,tatmin edici iyi yani
Peridehatunu hamilelikte her tattigin sey bebege tattığın gibi gitmiyor nerde yazıyor bu. Sen peynir sut yumurta ye bunlar bebege yediklerin olarak gitmiyor vucud suzgeç gibi vicud onlari ayirip suzuyor bebege protein karbonhidrat vitamin olarak ulasıyor. Sen elma ye bebege kordondan direk elma ulaşmiyor
- Düzenlendi
Pepipop ya napiyim tovbe estağfurullah 🤣🤣benide guldurdunuz 🥰😊
Mavisim20 ya tadmiyoki ama bildigin cok fazla uğrasma var bilemiyorum yinede😊
Peridehatunu bebek plensata da suyun icinde gelisiyor. Vajinadan giren cikan hic bir seyin bebege ulaşmasi mumkun degil aynı sekilde siz esinize oral yaparken gelicek olan zevk suyuda bebege degil sizin midenize gider 😁
- Düzenlendi
Mavisim20 yukarda yazdigim gibi ben son gunlerime kadar iliski yaşadım zaten normal dogum icin cok faydali iliski .
Mavisim20 zevk suyundan bahsetmedim disarda olan bisey nasil bebege gitsin zaten. Alip dondurma gibi eline alip yalıyorsa cok pardon ama soylemek zorunda kaldim suan oda gidebilir diye düşündüm yani.
- Düzenlendi
Peridehatunu Çok mantıksız bu söyledikleriniz. Ona bakarsanız ilişkiye de girilmesin. Bebekle empati kurun dediğiniz gibi. Çocuk babasıyla annesinin ilişki kurduğuna şahit oluyor. Sizin mantığınıza göre bu da yanlış. 😃
Peridehatunu şaka demi😂😂😂
SD21 niye zararlı olsun?
- Düzenlendi
Marbled iliskiyle o bana gore daha farkli kaliyor sadece birinde direk dille temas var yani.. bana gorede sizinki mantiksiz. Saygi duymak lazim başkasının dusuncesine.resmen kime çatsam diye giriyosunuz buraya ya nebicim insanlarsiniz. Post sahibine siz bilirsiniz yazdim zaten nekadar kavgaci insanlarsiniz siz ya. Belki ben şey yalamayi sevmedigim icin bana öyle gelmistir. Size gore dogrudur seviyosunuzdur ne var yani burda.
Peridehatunu Çocukla empati kuruyorsunuz ya çocuk için ne fark edecek diyorum ben de. Aa penis girdi bir şey olmaz ama dil teması olmamalı mı diyecek?
- Düzenlendi
Marbled ay tamam ben uzatmiycam anlatamiyorum heralde.. yedigin ictigin taddigin sey gidiyoya hani bebegee onu demeye calisiyorumda neyse yazmiycam bida anlamamamta israr ediyosun
- Düzenlendi
Peridehatunu Anlamamakta ısrar eden sizsiniz ya da anladınız da geri adım atasınız yok. Oral seksi normalde de yapmıyorum ama oralde yediğin, içtiğin bir şey yok sonuçta. Ayrıca yediğin içtiğin direkt bebeğe gitmiyor zaten. Bebek midede değil biliyorsunuz. 😐 Neyse ben de yazmayacağım daha.