Ya kızlar oydu sanırım evet evet oydu eşimle her zamanki gibi tek tarafin kazandigi bir iliski yaşadiktan sonra o banyoda iken denemek istedim bugun burda bir hanimin yazdigi gibi yaptım ve cidden içimde bir şeyler kabardı tam kasılıyordum çişim gelir gibiydi. Baktım zorlancak gibiyim eşim banyodan çıkcak telaşıyla bıraktım biraz uzayacak gibiydi daha rahat bir vakitte yapmam daha uygun olur sanırım değil mi ?
Aranan G noktası bulundu 🤭😂😂
Ha birde onu tamamen oldum mesela peki bunu her ilişkide nasıl yaşayabilirim yani buldum diye artık olabilir mi yoksa yine partnere mi bagli sevişme süresini uzatsak olur mu ?
- Düzenlendi
Cicilibicili ne yaptın ya çok merak ettim henüz ben bulamadım da eşimde yarı yolda bırakır saolasun
Cicilibicili ne yaptın ya🙈
Ela34 Kaanvemirayinannesi ayıp olmazsa anlatayım 😅isaret ve orta parmağımı beraber vajinanin ust tarafına gelecek şekilde içeriye soktum yer yer denedim baskı uyguladım yani en son bir yerden zevk aldım ve orda sürdürdüm sonra bir baktım Allaaah kabardığımı hissettim icerden hafif kasılmada oluyordu ki eşim banyoya gireli bi hayli olmuştu şimdi çıkar böyle şeyler ona ters gelir tepki gösterip beni sinir etmesin diye yarıda bıraktım ama devam etseydim nasıl olurdu hala çok merak ediyorum 🥳😅
Cicilibicili kız ne yaptın aydınlattttt
Cicilibicili aman kendisi hiç yapmıyor sanki 😂 o zevkle işin sonucunu getirmeden bırakmazdım ben
Ela34 yok canım eşim mast yapmaz hic yakalamadım yani evlendigimizden beri çok dikkatliyimdir bir dahakine evde olmadıgında yapacagim 😋😅
[silindi]
Cicilibicili evet doğru yoldasın ben anlatmistim 😁 eger bırakmasaydın çok daha fazla zevk alacaktinn cis hissi geldikten sonra bosalma oluyor zaten hadi gözün aydın darisi olmayanlara🙃🙃
Cicilibicili 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, eşin gidince evde tek kalınca devam et
Cicilibicili Önsevismede eşime yaptır ne şekilde bulduysan o şekilde.Eşinin sana yapması daha zevk vericek emin ol😉
[silindi] yaa evet sen anlatmıştın etiketliycektim ama ismini tam hatırlayamadım o yüzden yapamadım senin o yazından sonra cesaret ettim ve denedim sana bir teşekkür borcluyum teşekkür ederim 🌸🌸belki çok sacma bir sevinc gibi ama cidden olmayanlar anlar sadece 😅olmayan herkes denesin valla
Ruzgarinannesi müsait oldugum en kisa zamanda deneyecegmm😅
Yasak_elma ona biraz bahsetmiştim detaylarından bahsetmeden dün gece olmayacakti aslinda sonra biraz spontane gelişti olaylar ve yapamadi 😏bir dahakine onada denettiricem belki zevk aldigimi görünce daha çok çabalar…
[silindi] tekrar anlatır misiniz ya Bende çok sorun yaşıyorum bu konuda 😑🤦🏻♀️
Cicilibicili Sen eşinin elini o bölgene yerleştir eşin orada araya araya bulur mutlaka
[silindi]
Babes deneyerek bulabilirsin cnm aslinda once sen kesfedeceksin sonrada esini yönlendireceksin aslinda cok basit bahsedildiği kadarda geride degil parmagini sokup yukariya kliotoris yonune dogru git geller yapacaksin ve hizlanacaksin zaten haz aldıkça ne yapman gerektiğini anlayacaksın cis hissi geliyor sanki idrar kaciracakmissin gibi sonrada bosaliyorsun zzten 😘
[silindi]
Cicilibicili rica ederim cnm bende bilmiyordum arastirarak buldum kesfettim butun kadınlarımız yasamali bu zevki hayatinda hic vajinal orgazm olmamis ve kilotoris orgazm ile karistiran binlerce kadinimiz var onlara ornek olsunyazdiklarimiz😘
Cicilibicili ya bende deniyorum sma hiç his olmuyo bende nedense sizde de öylemiydi başta