[silindi]
Ayla_Su evet
Ayla_Su evet
Yasak_elma benim hissettigim.kabarmayi o da hissederse bulur dur bakalım😆
[silindi] evet hem istiyorum hem olmayınca çok canim sıkılıyordu boşu boşuna artık görev gibi geliyordu inşAllah ilişkide de yaşarım 🌸ve evet her kadın yaşamalı 💝
babynative ilk başta deneye deneye yaptim canim sonra kabarmayi hissettikten sonra daha cok zevk almaya basladim deneye deneye yap sende
[silindi] Şu yorumdan sonra sadece kilotoris orgazm olduğumu farkettim. Vajinal orgazm da birşey mi sokuyoruz içeri?
[silindi] ben hiç denemedim zaten nerde onu da bı bilmiyorum 😒🤭
obirsincap evet hala sizin.gibi.bilmeyen cokbayan var ikisifarkli birinde distan zevk aliyorsunuz yani klitorel digerinde ise penis ya da parmakla uyararak icten zevk aliyorsunuz
Ruzgarinannesi deneyerekkesfefiyorsunuz zaten
[silindi] Haaaa tamam tamam 😂 penis diyince jeton düştü 😂
Cicilibicili bende eşimin cinsel organı içimdeyken boşalıyorum oda harika bi zevk veriyo😂🙈
melek01 işte her kadin orgazm olmadığı için sebebini bilmiyorum g noktasini bulmak gerekiyordu bende oluyorum bundan sonra😆siz eşinizle oluyormussunuz direkt ne mutlu size orgazm değişik bir durum anlamıyorum 🤷🏻♀️
Dscbusra yüzeysel mi aldiginiz zevk yani klitorusten mi alıyorsunuz zevk. Vajinal icten oluyor aldiginiz zevk anliyorsunuz zaten ikisi farkli
[silindi] buna safsata diyen bilim insanları var ikinci veya üçüncü klitoral orgaZmı vajinal orgazm sanıyormuşuz. Vajinal orgazm diye bir şey yok diyenler de var bilemiyorum