• +18
  • Aranan G noktası bulundu 🤭😂😂

[silindi] evet hem istiyorum hem olmayınca çok canim sıkılıyordu boşu boşuna artık görev gibi geliyordu inşAllah ilişkide de yaşarım 🌸ve evet her kadın yaşamalı 💝

babynative ilk başta deneye deneye yaptim canim sonra kabarmayi hissettikten sonra daha cok zevk almaya basladim deneye deneye yap sende

[silindi] Şu yorumdan sonra sadece kilotoris orgazm olduğumu farkettim. Vajinal orgazm da birşey mi sokuyoruz içeri?

• [silindi]

• Düzenlendi

obirsincap evet hala sizin.gibi.bilmeyen cokbayan var ikisifarkli birinde distan zevk aliyorsunuz yani klitorel digerinde ise penis ya da parmakla uyararak icten zevk aliyorsunuz

[silindi] bir kez daha anlatın hanımlar nasıl.yapiliyor şimdi anlamadım offf 🙈🤦‍♀️🤦‍♀️

melek01 işte her kadin orgazm olmadığı için sebebini bilmiyorum g noktasini bulmak gerekiyordu bende oluyorum bundan sonra😆siz eşinizle oluyormussunuz direkt ne mutlu size orgazm değişik bir durum anlamıyorum 🤷🏻‍♀️

[silindi] aaaa suan bende yeni ogrendimm bunu yani simdi acaba ben hangisini yasamis oluyorum genelde esim icimdeyken bosalamam yani ben uzerindeyken ve surtunuyor gibi olurken bosalabilirim bu ne oluyo yani o benim icimdeyken bosalma olayini nasl yasayabilirim ki acaba 🤭

• [silindi]

Dscbusra yüzeysel mi aldiginiz zevk yani klitorusten mi alıyorsunuz zevk. Vajinal icten oluyor aldiginiz zevk anliyorsunuz zaten ikisi farkli

[silindi] buna safsata diyen bilim insanları var ikinci veya üçüncü klitoral orgaZmı vajinal orgazm sanıyormuşuz. Vajinal orgazm diye bir şey yok diyenler de var bilemiyorum