Yasak_elma ona biraz bahsetmiştim detaylarından bahsetmeden dün gece olmayacakti aslinda sonra biraz spontane gelişti olaylar ve yapamadi 😏bir dahakine onada denettiricem belki zevk aldigimi görünce daha çok çabalar…
Aranan G noktası bulundu 🤭😂😂
[silindi] tekrar anlatır misiniz ya Bende çok sorun yaşıyorum bu konuda 😑🤦🏻♀️
Cicilibicili Sen eşinin elini o bölgene yerleştir eşin orada araya araya bulur mutlaka
[silindi]
Babes deneyerek bulabilirsin cnm aslinda once sen kesfedeceksin sonrada esini yönlendireceksin aslinda cok basit bahsedildiği kadarda geride degil parmagini sokup yukariya kliotoris yonune dogru git geller yapacaksin ve hizlanacaksin zaten haz aldıkça ne yapman gerektiğini anlayacaksın cis hissi geliyor sanki idrar kaciracakmissin gibi sonrada bosaliyorsun zzten 😘
[silindi]
Cicilibicili rica ederim cnm bende bilmiyordum arastirarak buldum kesfettim butun kadınlarımız yasamali bu zevki hayatinda hic vajinal orgazm olmamis ve kilotoris orgazm ile karistiran binlerce kadinimiz var onlara ornek olsunyazdiklarimiz😘
Cicilibicili ya bende deniyorum sma hiç his olmuyo bende nedense sizde de öylemiydi başta
[silindi]
Ayla_Su evet
Yasak_elma benim hissettigim.kabarmayi o da hissederse bulur dur bakalım😆
[silindi] evet hem istiyorum hem olmayınca çok canim sıkılıyordu boşu boşuna artık görev gibi geliyordu inşAllah ilişkide de yaşarım 🌸ve evet her kadın yaşamalı 💝
babynative ilk başta deneye deneye yaptim canim sonra kabarmayi hissettikten sonra daha cok zevk almaya basladim deneye deneye yap sende
[silindi] Şu yorumdan sonra sadece kilotoris orgazm olduğumu farkettim. Vajinal orgazm da birşey mi sokuyoruz içeri?
[silindi] ben hiç denemedim zaten nerde onu da bı bilmiyorum 😒🤭
[silindi]
- Düzenlendi
obirsincap evet hala sizin.gibi.bilmeyen cokbayan var ikisifarkli birinde distan zevk aliyorsunuz yani klitorel digerinde ise penis ya da parmakla uyararak icten zevk aliyorsunuz
[silindi]
Ruzgarinannesi deneyerekkesfefiyorsunuz zaten
[silindi] Haaaa tamam tamam 😂 penis diyince jeton düştü 😂
- Düzenlendi
Cicilibicili bende eşimin cinsel organı içimdeyken boşalıyorum oda harika bi zevk veriyo😂🙈
melek01 işte her kadin orgazm olmadığı için sebebini bilmiyorum g noktasini bulmak gerekiyordu bende oluyorum bundan sonra😆siz eşinizle oluyormussunuz direkt ne mutlu size orgazm değişik bir durum anlamıyorum 🤷🏻♀️