Deleted11 Ben de genelde Ankara İzmir arası gidip geliyorum. İzmir’e gitmiştim yine o zaman. İzmir’de de hastane işi çok zor geliyor bana. Ankara’da doktor ve randevu işini daha çabuk hallediyorum. Acile gittik, ben anlamam bundan dedi doktor. 😃 Buna tekrar dikiş atamam ama kendi kendine kaynar mı onu da bilemem dedi. Araya araya plastik cerrah bulduk. O da dikiş atmadı ama bir krem verdi. Kötü bir iz kaldı. İçerideki yağlı kısım görünüyordu, öyle bir açıklıktan kendi kendine kaynamasını bekledik. 😐
Nereye saklayabilirim
Marbled hangi hastaneye gittin ki İzmir’de? Tepecikse normal 🙈😂😂
Miniks ben takılarımı götürdüm valizle cihazda görünse de soran olmadı çıkar bakalım diyen olmadı. bence makyaj çantana falan koy gitsin. Yuvarlak bir farın falan varsa onun arasına koy. Eşinde geçip cihazı izlemez heralde. En son ihtimal bi tişörtü falan kargo gönder memlekete onun arasında gitsin ☺️
Marbled Buca Kadın doğum iyi ya 😂 ben orda doğum yaptım 😂
Miniks oyuncağı geçirmezler bebek falan küçükse elındeyse ama hes kodu alıyorlar gecısler ekstra onlemlı.. parayı burda bozdur orda kımse yokmu at ıbanına gıdınce al
Miniks altın olması yasak değil ki siZe niye yanınızda altın var diyecek halleri yok 🙂😅
Bence pedin arasına koy oda cantanda dursun farketmez bile 😂
Miniks valla ben şok o kadar bakması ne alaka
Cihaz da altın ötmüyor ki rahatlıkla istediğin yere koyabilirsin sadece metal ötüyor
Miniks biraz katı kıvamlı yüz kreminin içine göm bulması imkansız olur😄
Miniks canım ben yurt dışında yaşıyorum altın götür getir yaparken hep sorun oluyor ama yüklü miktarda ise sorun oluyor yoksa havalimanında hemen ötmez çantandan çıkarıp bu ne demez sana kimse 🙃 varsa bi kolye zincirine geçirip tak boynuna sok koynuna yoksa da ip ile falan yap kimse göğsünü mıncıklamaz bir çeyrek de makineler de ötmez zaten 🤭 ben bi keresinde uçakla bilezik götürcem gramı fazlaydı ve vergi olayı vardı fark edilmesin diye göğsüme koydum o kadar cihazdan geçtim aktarmalı uçuş kimse fark etmedi makinelerde ötmedi
Miniks Ya çok takmayın ötmesini altın ötmüyor ilk geçişte zaten detaylı olmuyor. Bavuluna kıyafetinin içine sok gönder gitsin. Öyle stres etme yani. Ben Türkiyeye gelirken takacağım altınları koyuyorum kıyafet arasına ötmüyo da sormuyolar da
Miniks kıyafetlerinden bir tanesinin içine iğne ile tuttur
Miniks ben geçen hafta istanbula gittim üstumde sadece yüzüğü çıkartmadılar başka altın para varsa çıkarın öter dediler ben valize koydum hem gidişte hem gelişte bi sıkıntı yaşamadim en mantıklısı valize koy üstünde gezdirme ne olur ne olmaz
Miniks bebeğin yokmu arabasına sakla çocuğu da arabasıyla cihazdan geçirmezler saninirm