Miniks oyuncağı geçirmezler bebek falan küçükse elındeyse ama hes kodu alıyorlar gecısler ekstra onlemlı.. parayı burda bozdur orda kımse yokmu at ıbanına gıdınce al

Miniks çoraplarının içine koy canım

Miniks altın olması yasak değil ki siZe niye yanınızda altın var diyecek halleri yok 🙂😅

Bence pedin arasına koy oda cantanda dursun farketmez bile 😂

Miniks cüzdanınıza ilikleyin veya çocuğunuz varsa bezlerinin içine koyun

Miniks altın x-ray cihazında ötmüyor üzerinde özellikle. Bende yolculuk yaptım üzerimde künyem kolyem tüzüğün vardı ötmedi sadece saatim öttü saatinizi çıkarıp geçermisiniz dediler. Sende çeyreği alıp iç çamaşırının içine ilikle ötmez korkma yani.

Cihaz da altın ötmüyor ki rahatlıkla istediğin yere koyabilirsin sadece metal ötüyor

Miniks biraz katı kıvamlı yüz kreminin içine göm bulması imkansız olur😄

Miniks canım ben yurt dışında yaşıyorum altın götür getir yaparken hep sorun oluyor ama yüklü miktarda ise sorun oluyor yoksa havalimanında hemen ötmez çantandan çıkarıp bu ne demez sana kimse 🙃 varsa bi kolye zincirine geçirip tak boynuna sok koynuna yoksa da ip ile falan yap kimse göğsünü mıncıklamaz bir çeyrek de makineler de ötmez zaten 🤭 ben bi keresinde uçakla bilezik götürcem gramı fazlaydı ve vergi olayı vardı fark edilmesin diye göğsüme koydum o kadar cihazdan geçtim aktarmalı uçuş kimse fark etmedi makinelerde ötmedi

Miniks Ya çok takmayın ötmesini altın ötmüyor ilk geçişte zaten detaylı olmuyor. Bavuluna kıyafetinin içine sok gönder gitsin. Öyle stres etme yani. Ben Türkiyeye gelirken takacağım altınları koyuyorum kıyafet arasına ötmüyo da sormuyolar da

Miniks ben geçen hafta istanbula gittim üstumde sadece yüzüğü çıkartmadılar başka altın para varsa çıkarın öter dediler ben valize koydum hem gidişte hem gelişte bi sıkıntı yaşamadim en mantıklısı valize koy üstünde gezdirme ne olur ne olmaz

Miniks bebeğin yokmu arabasına sakla çocuğu da arabasıyla cihazdan geçirmezler saninirm

Miniks defalarca uçuş yaptım kimsede valizimdeki çeyreği bu ne diye sormadı Alllah aşkına koy valizindeki mercimeğemi koyyosun kıyafetinin biyerinemi dikiyosun dik koy valize geçir rahatlıkla kimse karışamaz yani

bluerose1 valize koymak daha tehlikeli zira valizde çeyrekli kolyesini getirmek isteyen teyzem banttan sonra valize neler ediyolar şahit olduk kutu var kolye yoktu havalimanında arabanın bagajında gözümün önünde koydu tak boynuna dedim takmadı korkudan taksa böyle olmazdı asla ötmüyor cihazlar… Resmen valizi açıp içinden alıp boş kutuyu koymuşlar… İnince ilk işi kolyeyi takmak olacaktı garibim bi hevesle takside açtı valizini ki yok içinde 🤷‍♀️ gümrük şu bu derken başımız ağrır die şikayet bile edemedik…

Miniks eşimle nisanliyken askere gitti havaalanına beraber gittik biz kapıdan girerken sadece saat yüzük kolyeyi telefonları bozuk para gibi şeyler bıraktık sorun olacağını sanmam sutyeninize koyun oraya bakamazlar hatta bakmazlar sıkıntı olacağını sanmıyorum 🤗

Minik1anne1 benden hiç takı çıkarmamı istemediler sadece saklarsam çok şüphe çekerim de bakarlar diye korkuyorm