Nereye saklayabilirim
Miniks nıye boyle bırsey yapıyo esın sıkıntılı galıba biraz:( canım cihazda ne oldugu bellı oluyor zaten ekranda cıkıyo sudyenıne falan koy o kadar bellı olmuyor
Miniks katlayıp valize koyduğunuz kıyafetlern bi cebine koyun ötmez bence o şekilde
Miniks bence içine giydiğin sütyeninin içinin astarini biraz kes bıçakla veya makasla altının zaten kancası oluyo ya orasından iğne iplikle tuttur ama giderken giyeceğin sütyeninin içine dik sütyenin renginde bir iple dik onuda karıştırmaz herhalde ama herseyini didik didik karıştırması bana tuhaf geldi psikolejik sorunu falanmı var eşinin neden herseyini karistiyorki benim eşim çantama bile bakmaz çok saçma geldi bana
Budakim bu kendi birikimim ya el koyar haberi olursa kuruşu kuruşuna da hesaplar bende madem biriktirdim bari ailemle harcayım diyorum aynı kendisi gibi sanırım farkında öyle hissediyorum ona göstermeden haberi olmadan götürsem yeter bana çocuğum var bezine felan mı saklasam evden çıkmadan sonuçta onu geçirmiyorlar cihazdan ya da oyuncak bebeği var yanımıza alacağız onun içine koysam onu da geçirirler mi cihazdan
Deli-hatun sanırım bende altın olduğunu biliyor o yüzden böyle önceden böyle değildi ama çok değilmiş görevdeydi yeni geldi, eşimden saklamanın yollarını buldum da cihazdan güvenlikten geçerken nasıl yaparız onu bulamadım daha sütyenime koysam cihaz tutuyorlar ya orda ötmez mi ya da çocuğumun oyuncağının içine koysam
Annesi-bebesi bakliyat içine koysam belli olur mu
bitterdelisi24 bebeğimin oyuncağının içine koysam onu da cihazdan geçirirler mi