Hanımlar herhangi shake detox içip kılo veren varmi Herbalife vs varmış nasıl acaba tevsiyelerinizi yazınız lütfen

Honey [upl-image-preview url=//i.imgur.com/VUS0orG.jpeg]
    Tatlım ben 83 kiloyla bu çaya başladim 1 ay içinde 73 kilo oldum. Hedefim 60 kilo devam ediyorum. Gayetde sağliki oldu hiç zarari yok

birburakannesi fiyati 39 tl
      Gunde bir adet filtr demliyip içiyorsun aç karina vucuddaki yağlari eritip idrar yoluyla dişari saliyor

Anilla Sakin internetden sipariş vermeyin, çakmasını gönderiyorlar bir yarari olmiyor. İyi bir eczaneden aliniz

Hayel emziren anneler için de olurmu acaba

Honey hayir canim emziren ve hamile kadinlara zarar.

Hayel Bu tur ürünleri asla internetten sipariş etmem nihayetinde sağlık söz konusu eczaneden temin ederim ben kabızlık problemi icin istiyorum aslinda ☹️ Yararını gordunuz mu

Hayel bununla birlikte diet uyguluyor musunuz acaba

Honey ekmeği azaltdim, tatli aradan kaldirdim. Gerisini normal yiyorum. Et, yumurta,sebze falan yemeye devam ediyorum ki, vitaminlerim tükenmesin

Honey [upl-image-preview url=//i.imgur.com/fTHGR7b.jpeg]
              Bakin bir sitede de yazilmiş bu çay hakkinda

Hayel ben emziriyorum ama çocuğum 1 buçuk yaşında zararı olur mu acaba bir bilginiz var mı

Prenssannesi hayir canim sık sık idrara çikma oluyor bi tek o da ki, yağlar eriyip idrarla akiyor

Hayel canım bu çayı Azerbaycandan almısan? Almısansa neçiye aldın?