Kizlar bi bakin bana ben 28 mayista adet oldumama normalde 3 haziranda gelmesigerekiyordu ama 28 inde geldi normal 6 gun adet kani oldu ama normal yani 6 inci gununden beri kahve rengi lekelerim var halaa sizce ne olabilir korunmjyorum ama belirtim de yok sanmiyorum gebelik olabilcegi lutfen bi yol gosterin ne yapabilirim lutfenn !!!!!! Yani 13 gun oldu
Acilllllll !!!!!
Valla insan mi seviyorsunuz bilmiyom bi cevap bile gelmiyor yanii
Leke geliyorsa belki hamilesindir doktora bi git
Hazele bnde korunmadgmdan berı ıkı aydır adetmn 3. Gunundne snra kahverengı lekelnmeyle bıtıo adetm sende ole olmus gebe deglsnnyanı
Dilekdnsmz bein aralik ayindà beri korunmjyom canim hic boyle olmamistim artik randevuyu beklicem bakalim ne dicek doktor
Hazele bn yurt dısnda yasıyom burdakı hastanelere gıtmıyom doktor n soledı bna da soylermsn ♥️
Dilekdnsmz bende yurtdisindayim cnm soylerim
Deminde cok fena adet olucakmisin gibi karnim agirdi yaa anlamadim heleki sag tarafim cok fena yarini bekliyorum dort gozle
Kızlarr 4 haftalık hamileyim gouslerimde vucudumda şişkinlik var kilo mu aldım bilmiyorum.. fazla kilo almamak için ne yapılmalı neler tüketilmeli bilgilendirirmisiniz lütfenn..
Meuve sebze balik bolca kasar peyniri cok faydali ve hergun sade maden suyu mutlaka doguma kadar cok faydalidir
Hazele üzerine görmüş olabilirsin hiç mi test alıp evde yapmadın doktora gittin mi ne dedi
Umudummucizem yok test yapmadim doktora da gittim bakmadi ultrasyonla zaten gebelik falan varsa gozukmez diye kan tahlili yaptirdi onun onuclarini yarin alicaz bakalim