Henan7 çok doğru söylüyorsunuz, amin inşallah rabbim nefsimizin ve şeytanın vesveselerinden korusun cümlemizi inşallah. Bu yazdıkları nizdan sonra açıkçası kendimden utandım , yani elimde olmadan düşünüyor dum artık , gerçekten utandım yani , yazdıklarınızla içime su serptiniz gerçekten, eminimki dediğiniz gibi diğer kişiyle evlenseydim aldatirdi beni haklısınız , demekki benim mutlu olacağım.kisi eşim olan kisiymis ki Rabbim de bana bu kişiyi nasip etti , sizden Allah razı olsun , gerçekten öyle güzel şeyler yazmışsınız ki ,sayenizde kafama dank etti , sayenizde ailemin kıymetini anladim.artik , ozaman Rabbim inşallah hepimize bu dünyadaki eşlerimiz le , ahirettede eş olabilmeyi nasip eder diye dua edeceğim.bundan sonra ☺️💞ve şunu da ekliyim, Rabbim inşallah sizinde eşinizin öfke kontrolü nün biran önce geçmesini , öfkesini kontrol edebilmesini nasip etsin inşallah ve inşallah sizde ömür boyu mutlu huzurlu yaşarsınız eşinizle 💞💜 Rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah, Allah razı olsun, yorumunuz için çok çok teşekkür ederim ☺️ kendime geldim sayenizde 💞🌸