Hasanefeomer Yani şöyle ki, herkes herkesi sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda yani Ağustos da evlenmiş 3 ay olmuş daha çok yeni hemen davet vermesi gerekmiyor ve siz neden beklenti içerisine giriyorsunuz ki bu kadar kendinize dert ediyorsunuz kendi hayatınıza odaklanın siz çağırtmışsınız tamam demek ki çağırma k istemiyor veya çalışıyordur veya vakti yoktur veya hoşlanmamıştır rol yapmak istemiyordu. Yorumları okudum biraz “”hiç görümcelik yapmadık””demişsiniz biraz komik bir cümle olmuş yani ortalık karıştırmadık demektir kısaca ama sanırım yapacak gibi görünüyorsunuz. Şöyle ki benim de görümcelerim var ve evlendiğim ilk günden kayın validem de dahil hepsi beklenti içerisine benimle bir plan program içerisine girdi hep eşimi doldurup beni çekiştirdiler Yani sizin tabirinizce görümcleik yaptılar bunu eşim kabul etti ve ne oldu onlar kendi değerini düşürdü basitliğiyle oturup kaldılar ve çok mesafeliyimdir bunu kendileri istedi. Bence herkes evinde dursun mutlu olsun sizde bu kadar dert etmeyin kendinize başka işiniz mi yok görüşmek isteyen görüşürüz istemeyen görüşmez kardeşinizle evlendi diye ördek ailesi gibi olmanıza gerek yok.