adore UykusuzPanda42 Ya maddi olarak 3 katımı kazanıyor. Ve mesela kahve bile içeceksek bi öncekini kendi aldıysa, sonrakinde hadi bana kahve al gel diyor.
UykusuzPanda42 adore Him bu biraz tuhafmis evet tamam herşeyi erkekten beklememek lazım ama direk kendi ağzıyla bunu diyorsa valla sen bişey yaoamazsin canım o utanmadan soyluosa sen ne dicen ki bır iki kere dene param yok sen al falan de bakalım ne dicek tepkisi ne olacak
Kirpapatyasii adore ciddi olamazsiniz. Şimdiden bu hesabi yapan evlenince nasil olur Allah bilir. Sevmek yetmiyor bacim tahammül kalmiyor bir yerden sonra 😅
adore UykusuzPanda42 Bi kere misafirlikten dönerken uber çağıracaktık benim kartım çekmedi sitede, mecbur o çağırdı . benimle 2 gün küstü neden bana emrivaki yaptın ben kartımı o sitelerde kullanmak istemiyorum diye
UykusuzPanda42 adore aaaa tövbe yarabbim o zaman gerçekten cimriymis yani ve evlenince işin gercekten çok zor bu şekilde
Deleted11 adore Cimriliğini bilemem. kusura bakma, beni yanlış anlama lütfen ama olması gerekeni yapıyor bence, eğer sende çalışıyorsan dışarı çıktığınızda senin de ödenmen gerekiyor. Kadın-Erkek eşitliği diyoruz ya hep bu da eşitliğe giriyor.
adore Deleted11 Ama ben zaten ödüyorum kira fatura mutfak her sey ortak . Kahve alacak onu da sıraya koyunca benim sinirlerim dayanmıyor buna
Senbeben11 adore anlıyorum canım ama evlilikte çok sıkıntı oluyo cimrilik benim eşimde biraz cimri bu konuda bisey söylenmeye gelmiyo neymiş tutumluymus sadece
xxDeNiZxx adore maddi durumu iyi olup böyleyse ilerde çok sıkıntı çekersin ama durumu yok ve böyle davranıyosa gayet normal öyle olmak zorunda
Deleted11 adore beraber mi yaşıyorsunuz canım? Karlına alıp konuşsan, zaten her şeyiniz ortakmış neden böyle yapıyor ki.
adore Deleted11 Evet beraber yaşıyoruz. Konuştum küçük hesaplar yapma diye . Ama çağdaş yaşamdaymışız ben de kazanıyorsam ödemem lazımmış. Ona cimri olmamayı öğretmem lazımmış. Zaten ev için bir şey alınacaksa ben alıyorum ona söylemiyorum bile.
bitterdelisi24 adore cimrilik ayrı. Nasıl cımrı ?? Oldugu haldemi cımrılık yapıyor ??? Yokken bile vermelıyız kı comertlık olsun .. cımri ınsan cook zor bak.. kuzenımın esı öyle bez parası ısterken bile yuz kere dusunuyo kadın
Deleted11 adore dışarı çıktığında hep sen öde belki gurur yapıp bırakır ya da bir şey aldığında göstere göstere al, rahatsız olursa sen böyle yapınca bende rahatsız oluyorum de.
Rouge adore durumu iyi degilse normal bizde nişanlıyız o ödüyor ben zorla yapıyorum ama fark yok zaman geçtikçe de hersey bir olmaya basladı kartlar vs vs dügün yaklaştıkça öyle oluyor
Peridehatunu Cimrilik ayri tasarruf ayridir cimrilik kategorisindeyse erkegin cimrisiyle ömür gecmiyor canim en yakin arkadaslarimdan biliyorum cok şükür benim eşim öyle degil hatta fazlasiyla savurgan eli açık. Ben tutuyorum. Ama cimri erkekle herseyin kuruş kuruş hesabini yapan erkek zor evlenince cocuk olunca iyce kısıyolar görüyorum cevremden cok zorlaniyo arkadaslarim ya.
Ela34 adore Eğer benim gibi para harcamayı seven biriysen uzaklaş derim alacağına yapacağınada karışır