adore Merhaba nişanlım çok cimri. Her şeyi sırayla yapıyoruz, alıyoruz. Var mı bu durumda olan? Ve nasıl törpüleyebilirim bunu
Deleted11 adore eğer maddi olarak durumu iyi değilse normal bu durum ama durumu iyiyse bilemem canım. Belki kendi düzeni vardır ona göre alıyordur. Eşim 15 günde 1 maaş alıyor ona göre ayarlıyoruz alacaklarımızı
UykusuzPanda42 adore maddi olarak durumu iyi değildir yoktur p yüzden herşeyi sırayla alıp yapiyodur bence bu cimrilik değil sonuçta yapiomus ha maddi olarak iyiyse orasını bilemem
xxDeNiZxx adore maddi durumu iyi olup böyleyse ilerde çok sıkıntı çekersin ama durumu yok ve böyle davranıyosa gayet normal öyle olmak zorunda
adore Senbeben11 Sevdiğim için dönemiyorum ama toparlanmayacağını da biliyorum ve durum çok itici geliyor.
adore Benim maaşımdan çook çok fazlasını kazanıyor ama genel alışverişi sırayla yapıyoruz, dışarı çıktığımızda yemeği o alıyorsa bi sonrakinde benim almam gerekmiş gibi hissettiriyor hep. Uçak biletini gidiş o alıyorsa dönüşü de sen al diyor mesela.
Deleted11 adore Cimriliğini bilemem. kusura bakma, beni yanlış anlama lütfen ama olması gerekeni yapıyor bence, eğer sende çalışıyorsan dışarı çıktığınızda senin de ödenmen gerekiyor. Kadın-Erkek eşitliği diyoruz ya hep bu da eşitliğe giriyor.
adore UykusuzPanda42 Ya maddi olarak 3 katımı kazanıyor. Ve mesela kahve bile içeceksek bi öncekini kendi aldıysa, sonrakinde hadi bana kahve al gel diyor.
Senbeben11 adore anlıyorum canım ama evlilikte çok sıkıntı oluyo cimrilik benim eşimde biraz cimri bu konuda bisey söylenmeye gelmiyo neymiş tutumluymus sadece
UykusuzPanda42 adore Him bu biraz tuhafmis evet tamam herşeyi erkekten beklememek lazım ama direk kendi ağzıyla bunu diyorsa valla sen bişey yaoamazsin canım o utanmadan soyluosa sen ne dicen ki bır iki kere dene param yok sen al falan de bakalım ne dicek tepkisi ne olacak
Kirpapatyasii adore ciddi olamazsiniz. Şimdiden bu hesabi yapan evlenince nasil olur Allah bilir. Sevmek yetmiyor bacim tahammül kalmiyor bir yerden sonra 😅
adore UykusuzPanda42 Bi kere misafirlikten dönerken uber çağıracaktık benim kartım çekmedi sitede, mecbur o çağırdı . benimle 2 gün küstü neden bana emrivaki yaptın ben kartımı o sitelerde kullanmak istemiyorum diye
UykusuzPanda42 adore aaaa tövbe yarabbim o zaman gerçekten cimriymis yani ve evlenince işin gercekten çok zor bu şekilde
adore Deleted11 Ama ben zaten ödüyorum kira fatura mutfak her sey ortak . Kahve alacak onu da sıraya koyunca benim sinirlerim dayanmıyor buna
Deleted11 adore beraber mi yaşıyorsunuz canım? Karlına alıp konuşsan, zaten her şeyiniz ortakmış neden böyle yapıyor ki.
adore Deleted11 Evet beraber yaşıyoruz. Konuştum küçük hesaplar yapma diye . Ama çağdaş yaşamdaymışız ben de kazanıyorsam ödemem lazımmış. Ona cimri olmamayı öğretmem lazımmış. Zaten ev için bir şey alınacaksa ben alıyorum ona söylemiyorum bile.
bitterdelisi24 adore cimrilik ayrı. Nasıl cımrı ?? Oldugu haldemi cımrılık yapıyor ??? Yokken bile vermelıyız kı comertlık olsun .. cımri ınsan cook zor bak.. kuzenımın esı öyle bez parası ısterken bile yuz kere dusunuyo kadın
Deleted11 adore dışarı çıktığında hep sen öde belki gurur yapıp bırakır ya da bir şey aldığında göstere göstere al, rahatsız olursa sen böyle yapınca bende rahatsız oluyorum de.