Hayel Deleted11 hayal dunyan ne kadar geniş. Ama yaniliyorsun tatlim. Ki, benim bundan önce hesabim olmamiş.. üzgunum yine yanildin sen☹😃😃
Deleted11 Hayel bunu sadece ben söyleseydim evet yanılıyorum, haksızlık ediyorum derdim ama sadece ben değilim. konuşma tarzın, açtığın postlar her şey birebir uyuyor. Üzgünüm ama inanmadık 🤷♀️
Ask_hosmus Deleted11 ve size ayrı gıcık tı o hesabında sen Leman diyince girip bütün yorumlarını okudum bire bir tutuyo 😂 Olivetti bişey demedi hemen saldırıya geçti 🤷♀️😂😂
Hayel Deleted11 Deleted11 Ay nasil kötü oldum. Lütfen inan yalvariyorum inan…..😃😃😃😃😃😃 Sana harciyacak zamanim yok ne yazikki. Görünen o ki, işin gücün yok gelip bana sataşiyorsun.. peki. Sana güle güle.. işsizsin bebişim💋💖💖
Olivetti Ask_hosmus ben alışığım pek sevenim yok burada 😂 ama yine de bu kadar hızlı çıkışan olmamıştı 😂
Deleted11 Hayel senin kadar işsiz olmadığım aşikar, durmadan saçma sapan post açmıyorum ben. Ayrıca neysem o hesap değiştirip öncekini inkar etmiyorum 🤷♀️😂
Ask_hosmus Olivetti aaa ayıp ediyon senin yorumlar ayrı güzel oluyo şahsen ben seveyrum 💕😂ve sayılı burda insan açık konuşuyo onlardan birisin👍
Sjsjsj Olivetti kızzz deme öyle bende çok seviyorum seni bi posta yardımcı olmuştun bana benim postumdu sanırım😂😂
Deleted11 Ask_hosmus aynen öyle 😂 sende onun olduğunu düşünüyorsun değil mi bunu bir tek benle Olivetti düşünmüş olamayız 😂
Ask_hosmus Deleted11 tabikide aklıma gelmişti o diye ama emin olmamıştım sonra sen Leman diyince dur şunun yorumlarına bi daha bakim dedim birebir aynı bu kadar tesadüf aşk filmlerinde olur anca 😂😂cin olmuşta adam çarpmaya çalışıyor tırışik 😂😂
Marbled Deleted11 Ben de onun olduğunu düşünüyorum. En son küfürlü yorumuna denk geldim. Adminlere bildir butonunu kullanmıştım. Zaten uyarmışlardı. Sanırım hesabı askıya alındı. Duramadı, yine geldi.🤭
Krckb Deleted11 ya bu Leman dediğiniz de her postta millete Azeri misin diyen arkadaş değil mi bu da aynı şekilde sormuş da öyle aklıma geldi birde yazma şekilleri cümle kelime bozuklukları benziyor sanki. Ben pek aktif olmuyorum da gözüme çok batıyordu o hesap her postta fırlıyordu