Hayel Deleted11 hayal dunyan ne kadar geniş. Ama yaniliyorsun tatlim. Ki, benim bundan önce hesabim olmamiş.. üzgunum yine yanildin sen☹😃😃
Deleted11 Hayel bunu sadece ben söyleseydim evet yanılıyorum, haksızlık ediyorum derdim ama sadece ben değilim. konuşma tarzın, açtığın postlar her şey birebir uyuyor. Üzgünüm ama inanmadık 🤷♀️
Ask_hosmus Deleted11 ve size ayrı gıcık tı o hesabında sen Leman diyince girip bütün yorumlarını okudum bire bir tutuyo 😂 Olivetti bişey demedi hemen saldırıya geçti 🤷♀️😂😂
Hayel Deleted11 Deleted11 Ay nasil kötü oldum. Lütfen inan yalvariyorum inan…..😃😃😃😃😃😃 Sana harciyacak zamanim yok ne yazikki. Görünen o ki, işin gücün yok gelip bana sataşiyorsun.. peki. Sana güle güle.. işsizsin bebişim💋💖💖
Olivetti Ask_hosmus ben alışığım pek sevenim yok burada 😂 ama yine de bu kadar hızlı çıkışan olmamıştı 😂
Deleted11 Hayel senin kadar işsiz olmadığım aşikar, durmadan saçma sapan post açmıyorum ben. Ayrıca neysem o hesap değiştirip öncekini inkar etmiyorum 🤷♀️😂
Ask_hosmus Olivetti aaa ayıp ediyon senin yorumlar ayrı güzel oluyo şahsen ben seveyrum 💕😂ve sayılı burda insan açık konuşuyo onlardan birisin👍
Sjsjsj Olivetti kızzz deme öyle bende çok seviyorum seni bi posta yardımcı olmuştun bana benim postumdu sanırım😂😂