Bebitomm Canım eşim normalde hep arkalarında duran biri değil ama bir çok şeyde de yapıyor böyle ben her defasında konuşmadım kavga ettik boş şimdi yine kavga ettim evlenmeden önce tek karar veriyordum alıyordum elbiselerimi şimdi senin ailenle karar verip alıyorum diye oturdum sinirden ağladım bide regl günümdeyim daha bi hassas hissediyorum umursamadı ne ağlıyorsun git al dedi konuşmaya çalıştı sonra gitti uyudu
Görümce 😒
Ddeniz canım benden sana nacizane tavsiye kavgayla yaklaşma benimde 3 görümcem var böyle konularda karışmazlar ama gelmedi gitmedi aramadı gibi çok yönlendirmeye çalıştılar ben kavga ettikçe eşim onları korudu baktım olmuyor böyle eşimin duygularını kullandım duygusal yaklaştım çok üzüldüm beni kırdılar fikrime saygı duymuyorlar gibi ben üzüldükçe o onlardan uzaklaştı eşini sen tanırsın tabi duygusallıktan mı etkilenir cinsellikten mi neyse zayıf noktasından yürü derim bide öyle dene bakalım belki bi çözümü olur
Görümcesizlik çok güzel Elhamdülillah 😌
Benim görümcem yok ama, dayımın eşinin 9 tane görümcesi var en büyük görümceside annem oluyor. Hepsi 22 yaşındaki kızın pervanesi gibi. Biri evini temizler birini yemeğini yapar. Hamileydi anneme şunu şunu yap diye emir veriyordu ben kızıyordum ama annem olsun tek gelinimiz o bizim diye pohpohluyordu hepsi. Ne istediyse o oluyor valla. Görümce var görümce var. Çok terbiyesizmiş seninkiler.
Ddeniz ben senin yerinde olsam alırdım kabanımi onlara gideceğim zaman giyer bakın kqbanim guzelmi derim gözlerine sokarım asla böyle kendini ezdirme daha pislik oluyorlarrr sizene ya sen ve eşin karar vermeli ne alacağına inan benim montun yok kilo aldım almak istemiyorum mont dışarı çıkmıyorum 😄üzme kendini gitme bir daha oraya terbiyesizlerr
Bebitomm canım ne duygusallık ne cinsellik İkisindende anlamıyor diyorum ya oturup ağlasamda umursamıyor Ne yapacağım bilmiyorum görümcelerimle çok sıkı fıkı da değilim çok gidip gelince afedersin boku çıkıyor ama yine böyleler çocuğa şunu giydir şunu şöyle yap bu nasıl yapma çok yavaşsın seni kocan zoruyla istedi beceriksiz sözde hepsi şaka ama kırıyorlar işte ben hayatta saygısızlık yapmam çok konuşmam Güler yüz gösteririm ama niye böyle yapıyorlar anlamıyorum bazen ağzımdan kaçıyor cevap veriyorum tutamıyorum ama
Anilla bir daha asla zaten söylemem bazen valla korkudan bunu evlenmeden önce almıştım dediğim oluyor ben ihtiyacım olmayan hiçbir şey almam zaten boşa masrafı sevmiyorum ama bunlar gibisini görmedim ben bunlarla nasıl anlaşıcam sizce ?
Eşimle yarın inşallah bugün geçti son bir kez konuşucam işe yaramazsa artık hoşuna gidiyorsa bu durum sussun milletin içindede yapmaya başlarlar o zamanda hoşuna gider belki
Birmelekannesii maşallah canım öyle görümcelere Rabbim bunlara da biraz nasip etsin tamam iyi yönleride var ama kötü yanlarıda
ketenprenses al canım mont kendine kilo alsanda eminim çok yakışır canım bunlar öyle bir aile ki birlik olup konuşmuyorlar surat yapıyorlar diğer eltilerimi övüp duruyorlar eşimde annem yaşlı bizi düşünüyor ara git gel diyor öylede ne zaman gitsem illaki biri orda biri var yani hem kötü olmayalım hemde insan gibi bir iki saat bir araya geldiğimizde normal geçinelim istiyorum çokmu şey istiyorum 😔
Ddeniz ağzından kaçmasın madem öyle canım sende aynı şakayla aynı anlayacakları şekilde cevap ver bence belki o zaman anlarlar bu nedir yani bende görümceyim bu arada aramızda 5 yaş var kardeş gibiyiz kendime yapılmasını istemedigim şeyi asla yapmam kıza ve hep söylerim yanlış anladığın rahatsız olduğun şeyleri söyle bana ki aramıza kırgınlık girmesin diye çok severim yani bazılarıda şaka ayağına yılan gibi sokuyo maşallah.
Bebitomm maşallah canım tam olması gerektiği gibisin işte Allah nasip etsin inşallah banada aynen öyle şaka diyorlar ama laf sokuyorlar sürekli bir tane bekar kaynım var eşime bu beceriksiz güzel değil işte kaynımın adını veriyor ona bir kız istiycez kız çok güzel elinden her iş geliyor bilmem ne söylüyorlar oda bir çok işlerine koşuyorum zamanında senin yüzüne bakınca insanın bir daha bakası geliyor diyorlardı zaman geçince değişiyorlarmı