Birmelekannesii maşallah canım öyle görümcelere Rabbim bunlara da biraz nasip etsin tamam iyi yönleride var ama kötü yanlarıda

Ddeniz canimmmmmmm sen ne diyosun . Bide senden istedigini dusun. Herseylerini kocana aldirdiklarini kocani kullandiklarini düsün ve haline sukret

ketenprenses al canım mont kendine kilo alsanda eminim çok yakışır canım bunlar öyle bir aile ki birlik olup konuşmuyorlar surat yapıyorlar diğer eltilerimi övüp duruyorlar eşimde annem yaşlı bizi düşünüyor ara git gel diyor öylede ne zaman gitsem illaki biri orda biri var yani hem kötü olmayalım hemde insan gibi bir iki saat bir araya geldiğimizde normal geçinelim istiyorum çokmu şey istiyorum 😔

Ddeniz ağzından kaçmasın madem öyle canım sende aynı şakayla aynı anlayacakları şekilde cevap ver bence belki o zaman anlarlar bu nedir yani bende görümceyim bu arada aramızda 5 yaş var kardeş gibiyiz kendime yapılmasını istemedigim şeyi asla yapmam kıza ve hep söylerim yanlış anladığın rahatsız olduğun şeyleri söyle bana ki aramıza kırgınlık girmesin diye çok severim yani bazılarıda şaka ayağına yılan gibi sokuyo maşallah.

Ddeniz Anlaşmak zorunda değilsin ki ? Saygı da mecbur sevgide özgür herkes size böyle müdahale etmelerine bir daha müsade etmeyin susmayın. Para ceplerinden mi çıkıyorda karışmaya cürret ediyorlar.

1bbby Aman allahım öyle olsa çıldırırım net yani Allah binlerce defa yardımcın olsun senin ben buna zor dayanıyorum benim halamlar babama öyle yapıyor annem yerine ben kafayı yiyorum ama babamdan çok hiçbir faydası olmayan amcam hep el üstünde

Bebitomm maşallah canım tam olması gerektiği gibisin işte Allah nasip etsin inşallah banada aynen öyle şaka diyorlar ama laf sokuyorlar sürekli bir tane bekar kaynım var eşime bu beceriksiz güzel değil işte kaynımın adını veriyor ona bir kız istiycez kız çok güzel elinden her iş geliyor bilmem ne söylüyorlar oda bir çok işlerine koşuyorum zamanında senin yüzüne bakınca insanın bir daha bakası geliyor diyorlardı zaman geçince değişiyorlarmı

Anilla aynen öyle onların aldığının haddi hesabı yok görüyorum farklı farklı ama bir kez demedim senin bundan var diye beni ilgilendirmez çünkü ama onlar evime alacağım ikinci bardağa kadar laf ediyorlar

Ddeniz Tabiki değişiyorlar herşey evlenene kadar oluyor resmen.ama sessiz kaldıkça daha çok sesleri çıkıcak ve tepene binmeye çalışacaklar canım allah yardımcın olsun onlarada vicdan merhamet versin çok zor gerçekten

Ddeniz Hayır karışmaz görümce mi de severim abla kardeş gibiyiz fakat karışmaya kalkarsa da alır cevabını ne ben ne eşim buna müsade etmeyiz sizde etmeyin🌺

Bebitomm amin sağol canım bakalım inşallah düzelme olur yoksa yüz yüze bakıyoruz dayanılacak gibi değil mesafemi koruyorum hep ben devam edeceğim böyle

Yaman benim eşimle konuşmam lazım kavgasız bir şekilde konu ne zaman açılsa kavga ediyoruz eşim arkamda durur onlara müsade etmezse benim bir şey dememe kalmadan onlar hiçbir şey söyleyemezler zaten eşimden çekinirler

Anilla ben eşimle defalarca konuştum ama boş canım onlara karşı tek te cevap verir terslersem 6 görümce 5 kayın ve eltilerimi kaynanamı karşıma alıyorum demek oluyo hepsi birbirinin arkasını tutuyor çünkü biri demez bu kadın haklı iş eşimde bitiyor oda daha beter bir şey olsa hemen kızar bana çocuk kafası duvara değse bağırıp kızmaya başlar huyunu değiştiremiyorum o kendini haklı çıkarıp daha üstüne kızıyor bana

Ddeniz bende gorumceyim ama hiç karışmam işime girmez benim hayatım bana yetiyor bide onları kendime sorun edemem
                    Benimde görümcem var ayrı şehirlerde yüz iki senede bir görürüm hiç aramam ama o esimide benide arar kendince herşeyi didik didik sorup müdahale etmek ister ama fıssssss

Ddeniz amaan kuzum sen kocanla aranı iyi tut gerisi hikaye kocan anlayış gösterip arkanda durdukça it ürür kervan yürür misali hasetlenir dururlar bizimki bacılarının ne halt olduğunu nişanlıyken anlamıştı düğün sonrası da güzelce bir kazığa oturttular benim kocayı öyle akıllandı ben zamanında çok açık anlatamıyordum derdimi düğünddn 1 hafta sonra 11 bin TL ödememiz vardı yasakların kalktığı hafta olduğu için çok kimse gelmedi düğüne takıların hepsini kaynanamgile verdik salon masrafını borçlanarak ödemişlerdş kapatsınlar diye bunu bile bile bacısı bana 3 bin TL borcun var diye Allah’ın günü aradı durdu eşimde 1500 bir ay 1500 öbür ay olacak şekilde ödedi ertesi ay buraya geldi marifet gibi kaynanamgile iki aydır 1500 TL altında alışveriş yapmıyorum bu ay biraz kısıcam kendimi dedi gittim söyledim kocama gördü ne mal kardeşi olduğunu benim o 2 ay dolabım bomboştu onun yüzünden cebimizde harçlık bile kalmamıştı.şimdide utanmadan benim oğluma doğum günü hediyesi ne alacaksınız diyo salak

Ddeniz benimkiler de çok karışır iki tane ikisi birbirinden beter biri eşimi yönlendiriyor ilk cocuk beşik almadım evime getirip koydular cocuk.arabasi alamadım çocuğuma o kadar şey baktım alacaktık getirip koydular hiçbir şey alamadım üstüne eşime demişler ki esin parayı kolay kazanıyor sanıyor her halde diye kıyafetlerine kadar getirdiler hiç istemediğimi hep belli ettim anlamıyor yüzsüzler hep tartışırız ailesi yüzünden bizde

Ddeniz bu nasıl bir konuşa tarzıdır görümcelerimiz de ki ? Eşiniz ne diyor bunlar böyle saçmalayınca çok merak ettim ? ? Kusura bakmayın görümceleriniz de pek suç yok suç sesini çıkarmayan eşiniz de o diyecek şimdi nasıl konuşuyorsunuz eşimle diye o rahatlığı eşiniz vermiş onlarda bütün kıskançlık ve fesatlıgını size kusuyor. Bence eşinizle konuşun bu konuyu o tavizi vermesin o saygısız kardeşlerine

Bence çok taviz vermissin kocanın parasıyla alıyorsun sonuçta onlara ne? Benimde var bitane görümcem asla karışamaz hep mesafe var aramızda olmasada karışamazdı zaten eşimde müsade etmezdi birazda eş de bitiyor canım hiç susma bence daha çok ezmeye çalışırlar allah sabır versin valla sinir oldum 🤨