Ddeniz valla canım bende ilk bşr sene sen gibiydim baktım yok olmuyor bana sürekli sen beni aileme karşı dolduruyorsun diyordu haklı olduğum halde şimdi kendimi asla yormam ailesine karşı gülerek cevabımı tak diye yapıştırıyorum hem arayı bozmuyorum hem kendimi ezdirmiyorum eşime de duyurmam ailen böyle dedi diye sonra onlar anlatırsa onlar suçlu olur eşim konusunda da artık çok sert davranıyorum evet bencillik ediyorum ama o hak etmedi iyi niyetimi o yüzden şimdi el üstündeyim ailesi de hepsi annem babam yaşında insanlar bana laf etmeye çekinirler benden önce eşim cevaplarını verir ve onlar da der biz sen yokken kardeşime senin lafını edemiyoruz bize kızıyor diye sende sert ol artık acıma diline geleni söyle
Görümce 😒
Buzlulimonatam valla haklısın canım sus sus sesini çıkarma hergün daha fazlasını yapıyorlar arkamdan lafımı etselerde cevaplarını vermem gerekiyor senin gibi eşimle daha beter aramı bozup kendimi kötü yapacağıma ben cevap veririm çünkü sonra kendi evimin huzuru da bozuluyor
Ddeniz canım bşr çok kadın bu hatayı yapabiliyor eşlerine söyleyip sürekli onların başını şişiriyorlar erkeklerde ne düşünüyor ailem karıödam bahsetmiyor bana ama karım yedi yirmi dört bahsediyor o zaman karım geçimsiz sen ona duyurmadan kimseyle aranı bozmadan güzel şekilde lafı yedir onlara
Ddeniz Canım bu durumu eşinle konuş bana annenin ablanın yanında bağırıp kızıp surat asma de her kaynana görümcene giderken tembihleyeceksin güzelce diyeceksin aşkım bana sakın annenin ablanın yanında surat asma kızma diye bunu her seferinde giderken tekrarla oylelikle cozersin bu sorunu
Ddeniz kendilerine çocuklarına gelince her ay düzenli alışveriş yaparlar bize de gelince eskilerini getirirler hep mi böyle olurlar ya vallahi bende gorumceyim üni okurken yeğenlerime hep markalı şeyler alırdım götürürdüm şimdi karşılığını yapıyorlar onlarında çocukları.var ama.hep yenisini alırlar Hiç eskilerini vermez yengemler anlamadim gitti bahtsızız anam biz 😀
Buzlulimonatam valla öyle yapıcam canım aynen dediğin gibi ben onların lafını edince eşim sanki onları sevmiyorum aralarını bozmak istiyorum gibi algılıyor beni dinlemiyor öyle yapınca bu sefer senin dediğin yöntemden gideceğim teşekkür ederim inşallah böyle işe yarar 🙏🏻
Lori12lorii canım ben evde söylüyorum fayda etmiyor birde dediğin gibi giderken söyleyeyim ama oğlum için beni gündüzden çağırıyorlar eşim gündüz bırakıyor beni iş çıkışı geliyor oda nasıl denge sağlayacağım bilemedim
Kdrcdc valla bahtsızız bacım şansımız yok dediğin gibi görümcelerim lafa gelince bende yeni bir şey almıyorum diyor ama çocukların üstünde hep yeni bunu yeni aldık şunu yeni aldık diye bir hafta önce oğluna 200 TL’ye ayakkabı almış eskisini oğluma getiriyor daha yeni doğru düzgün giymedi giydirirsin diyor giydirmem valla bir tane oğlum var yürümeye başlayacak bir çift ayakkabımı almayacağım
Bende görümceyim ama bu güne kadar kardeşimin ailesine karişmadım ne aldıklarına ne gezdiklerine tam tersine onlar yeni şeyler aldıkca yengem mutlu oldukca mende mutlu oluyorum sonucda kardeşimin karısı kardeşim onu mutlu etdikce seviniyorum karişanlarada anlam veremiyorum allah her kese akıl verdin
Ddeniz canım eşinin gelmesine yakın mesaj at ya da aradığında söyle güzelce tatlı dille söyle ama böyle böyle anlayacak onlar valaha bak benim eşimde böyleydi düzgünce diye diye yola geldi
Lori12lorii yapayım canım inşallah fayda eder de düzelir valla şimdiden sıkıldım artık daha bir buçuk yıllık evliyim kafam kaldırmıyor
trendyol2 kıyafeti demiyorlar ki onlarında hiç kullanamadıkları kıyafet dolu ilk çocuk diye aldılar bir sürü şey onları vermiyor iç zıbınlar var ya hani düz beyaz onları diyor kullan ne kadar yıkanırsa yıkansın en en çok pislenen kıyafet onlar ve onları benim çocuğuma giydirmemi söylüyorlar. Sıfır kıyafetleri bir dolapta duruyor kaynanamgilde onları al kullsn diyen yok kaynanamda napsın onlar bi şey demeden veremez
Ddeniz benim görümcem değilde kaynanam böyleydi ama yine de dinlemez gider alırdım ona gideceğimiz zaman giyerdim bilerek yada yeni kıyafet aldığım zaman eşim çok fena benim annesine asla gerçek fiyatını söylemez 100 e aldık mesela 300 der😂 gittiğimizde anne nasıl karımın üstündeki şu kadar aldık karıma helal olsun der kaynanam ne gerek vardı derse de senin cebinden çıkmadı ya benim param sanane der😂 lafı koyar kalkar gideriz bence sizde öyle yapın alın oraya gittiğinizde giyin söylenirlerse sizin cebinizden mi çıkıyor de.