Görümce 😒
bitterdelisi24 daha önce denedim konuşamadık kavgayla bitiyor inşallah eşim akşam geldiğinde konuşacağım bu sefer anlaşırız umarım 🙏🏻
Ddeniz cidden hiç kullanamadıkları bebek kıyafetleri var bebek hemen büyüyen bir şey geçen sene o da ilk çocuğunu doğurdu heveslendi aldı bir süre şey giydiremedi onları dese ki al canım kullan bunları ben kullanamadım yeğenim kullansın dese hiç bir şey demicem ama kullanılmış zıbını ben bebeğime nasıl giydireyim cildine değecek bende görümceyim konuşurken ederken elli kere düşünüyorum kendisini dışlıyoruz diye anlar mı diye kırılacak bir cümle söylerim diye korkuyorum yeni katılmış sonuçta aileye huyunu suyunu senede 2 kere görerek anlayamazsın sonuçta Allah herkesi kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın
Ddeniz valla canım bende ilk bşr sene sen gibiydim baktım yok olmuyor bana sürekli sen beni aileme karşı dolduruyorsun diyordu haklı olduğum halde şimdi kendimi asla yormam ailesine karşı gülerek cevabımı tak diye yapıştırıyorum hem arayı bozmuyorum hem kendimi ezdirmiyorum eşime de duyurmam ailen böyle dedi diye sonra onlar anlatırsa onlar suçlu olur eşim konusunda da artık çok sert davranıyorum evet bencillik ediyorum ama o hak etmedi iyi niyetimi o yüzden şimdi el üstündeyim ailesi de hepsi annem babam yaşında insanlar bana laf etmeye çekinirler benden önce eşim cevaplarını verir ve onlar da der biz sen yokken kardeşime senin lafını edemiyoruz bize kızıyor diye sende sert ol artık acıma diline geleni söyle
Buzlulimonatam valla haklısın canım sus sus sesini çıkarma hergün daha fazlasını yapıyorlar arkamdan lafımı etselerde cevaplarını vermem gerekiyor senin gibi eşimle daha beter aramı bozup kendimi kötü yapacağıma ben cevap veririm çünkü sonra kendi evimin huzuru da bozuluyor
Ddeniz canım bşr çok kadın bu hatayı yapabiliyor eşlerine söyleyip sürekli onların başını şişiriyorlar erkeklerde ne düşünüyor ailem karıödam bahsetmiyor bana ama karım yedi yirmi dört bahsediyor o zaman karım geçimsiz sen ona duyurmadan kimseyle aranı bozmadan güzel şekilde lafı yedir onlara
Ddeniz Canım bu durumu eşinle konuş bana annenin ablanın yanında bağırıp kızıp surat asma de her kaynana görümcene giderken tembihleyeceksin güzelce diyeceksin aşkım bana sakın annenin ablanın yanında surat asma kızma diye bunu her seferinde giderken tekrarla oylelikle cozersin bu sorunu
Ddeniz kendilerine çocuklarına gelince her ay düzenli alışveriş yaparlar bize de gelince eskilerini getirirler hep mi böyle olurlar ya vallahi bende gorumceyim üni okurken yeğenlerime hep markalı şeyler alırdım götürürdüm şimdi karşılığını yapıyorlar onlarında çocukları.var ama.hep yenisini alırlar Hiç eskilerini vermez yengemler anlamadim gitti bahtsızız anam biz 😀
Buzlulimonatam valla öyle yapıcam canım aynen dediğin gibi ben onların lafını edince eşim sanki onları sevmiyorum aralarını bozmak istiyorum gibi algılıyor beni dinlemiyor öyle yapınca bu sefer senin dediğin yöntemden gideceğim teşekkür ederim inşallah böyle işe yarar 🙏🏻
Lori12lorii canım ben evde söylüyorum fayda etmiyor birde dediğin gibi giderken söyleyeyim ama oğlum için beni gündüzden çağırıyorlar eşim gündüz bırakıyor beni iş çıkışı geliyor oda nasıl denge sağlayacağım bilemedim
Kdrcdc valla bahtsızız bacım şansımız yok dediğin gibi görümcelerim lafa gelince bende yeni bir şey almıyorum diyor ama çocukların üstünde hep yeni bunu yeni aldık şunu yeni aldık diye bir hafta önce oğluna 200 TL’ye ayakkabı almış eskisini oğluma getiriyor daha yeni doğru düzgün giymedi giydirirsin diyor giydirmem valla bir tane oğlum var yürümeye başlayacak bir çift ayakkabımı almayacağım