Kızlarr 4 haftalık hamileyim gouslerimde vucudumda şişkinlik var kilo mu aldım bilmiyorum.. fazla kilo almamak için ne yapılmalı neler tüketilmeli bilgilendirirmisiniz lütfenn..
Hamilelikte kilo almamak
??????????
Hamurişi tatlı ve ABur cubur yemeyin çok fazla ben 12 kilom aldım Doğumdan çıktım 8 kg gitmişti 🥰
Bende hamileliğimde 9 kilo aldım ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi eğer vücudunuz kilo almaya elverişli ise az az ama sık beslenin meyve ve sebzeler hem sizin için bende bebeğiniz için çok faydalı birde ben yatmadan önce günlük sütlerden içiyordum 1 bardak bebek gelişimi için çok faydalı
@Fanem normal yedigin seylere devam et folik asitten zengin besinler tuket ekmek yeme zaten su an kilo alimi gibi bi derdi yok bebegin 4-5. aydan itibaren kilo almaya basliyorlar o zaman da bol bol ceviz sut gunluk 1 tane maden suyu kasar peyniri muz balik tuket cocuk kilo alir sen degil. Saglikla kucagina alirsin umarim guzel anne 💖
Fanem canim aslinda bunye meselesi bu ben 68 kilo ile hamile kadim 70 kilo ile dogum yaptim.. ama ilk 4 ay tartilmadim.. zaten o ilk 4 ay cok zor gecri mide bulantisi felan.. sanirim o ara zayifladim sonra kilo aldim.. dogum yapali 2 ay oldu ve ben suan 60 kiloyuk