Deleted11 Ela34 avlu, suskunlar, ufak tefek cinayetler ve sihirli annem 😂 Aklıma şu an bunlar geliyor ☺️
arbx Ela34 uçurum vardı liseye gidiyordum neden bilmem beni çok etkilemişti 😏 birde vahşi güzel 🤩 çocukluk çağımın dizisi koşa koşa eve giderdim yetişmek için. Ah keşke o günler geri gelse 😔
zarifhanim Ela34 ☘ Gülbeyaz ☘ Çılgın Bediş ☘ Yılan Hikayesi ☘ Kurtlar Vadisi ☘ Benim Annem Bir Melek ☘ Kınalı Kar ☘ Arka Sıradakiler Yayınlandığı zaman izleyip de unutamadığım diziler. Artık pek dizi izlemez oldum, eskiden tadı başkaydı 20:00da tv başına geçerdik, takip ederdik okulda onlar hakkında konuşurduk güzel günlerdi. 😊 Ha birde “Üvey Baba” vardı ya hala izledikçe gülerim, Halildi adı babanın 🤣
bitterdelisi24 Deleted11 ay sınırlı annem cok severıdm betusssssss:))) haha hala başlıyor kız sabahları kanal d de :) evet bak doktorlar… unutursak yazıklar olsun 🤣
Meva61 Bücür cadı Arka sıradakiler Aşkı memnu hayat bilgisi sihirli annem Benim için üzülme içerde şimdlik bukadar gwldı aklıma 😌
Deleted11 bitterdelisi24 sabahın köründe onu izlemeye kalkamam ki 😂 acun gibi babamız da yok diziyi tekrar çeksin 😂 Elayı düğün günü bırakıp giden Levent’e de sövelim hazır konu açılmışken 😂
bitterdelisi24 Deleted11 ya evet dengesız Levent :) snaa olan ınancımı kaybettim Ela…. Haksızlığı aldım yanıma tesekkr ettim hersey adınaa gidiyorum gidiyorum ama etmıyorummm eyvallahjjj 😂😂😂😂🤣
Deleted11 bitterdelisi24 yav madem kaybettin neden düğün gününü bekliyorsun 😂 ne bu havalar abi o kadar masraf boşa gitti 😂😂
bitterdelisi24 Deleted11 hahah oda işin espirisi :) ama elada kaşındı sureklı ayrıldı adam bekarlıga veda partısıne giti adamı arayıp ayrılcam dıyo :)) doktor Levent napsın adamın burasına geldi 🤣🤣
Ela34 zarifhanim ya o zamanlara zaten ışınlanabilsek her şeyin tadı bir başkaydı şimdi gittikçe ne tat kalıyor ne tuz bazılarını izledim bu arada tavsiye için teşekkür ederim
zarifhanim Hele şu sahne methişş 🔥 “Sabriye bu yağmura karşı içilir be, kalk rakıyı getir” dedikten sonra “Yazıklar olsun Sabriye, bu rakıyı nasıl önüme getirip koydun” diyerek 360 derece dönüşü.. vitesin böylesi dedirtiyor 🤣🤣
Blondie Ela34 Sihirli annem , aşkı memnu , Doktorlar , cennet mahallesi , akasya durağı, yahşi cazibe , beni affet , çocuklar duymasın, benim annem Bir melek, bez bebek , selena , kiraz mevsimi , bunlar geldi suanlik aklima😂