Bal_kizin_annesi typeonegative 29 yaşındayım eşim 30 yaşında 3 yıldır evliyiz 2 yaşında prensesim var
Nur19 Ben 26 eşim 30 yaşında ❤️ Eylül 2017 de evlendik 🥰 3 yaşında büyük prenses 🥰 36 günlük küçük prenses annesiyim 🧿🙏🥰
tugra_pasa46 Ask_hosmus çocukların arasındaki yaş farkı size kolaylık veya zorluk yaşatıyormu yani 2 çocuk arası 3 yaş olmalı mı🥰
Ask_hosmus tugra_pasa46 daha erken olmalı bence ikiz gibi büyürler ve kıskançlık olmaz en azında şuan biraz da olsa kıskançlığı var büyük oğlumun, keşke biraz daha erken yapsaydım dedim 2.çocuğu 😂
Meryy typeonegative 29 yaşındayım. 11 senelik evliyim 3 çocuğum var 2 kız 1 erkek Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😅😅
38busra69 Merhaba bende aranizda yeniyim bende 1 bucuk yillik evliyim esim yurt disinda bende kayserideyim boyle
Maksat_kafadagitmak typeonegative 15 senelik evliyim 3 kızım var 13, 11,ve 5 yasinda bir oğlum var 7 aylik
Tecrubekonusuyor typeonegative 31 yaşımdayım hatta bugün doğum günüm😀 21 yaşımda evlendim 2 çocuğum var kızım 8.5 yaşında oğlum 3.5aylık💜
WhiteAngel typeonegative 6 yıllık evliyim 2 çocuğum var çok şükür Rabbim olana sağlık olmayana nasip etsin inşallah 🙏😊