Hazele Anladım canım yapmayayım testi o zaman çok merak ediyorum inşallah ya çok istiyoruz 🙏
Aşılama yaptıran var mı ?
Hazele Evet canım bir acayip olmuşum durduk yere gözlerim doluyor aşırı duygusal olmuşum 😊
İnşallah olur ya sen ben yaptın canım senden yapacaktın
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin burda biri daha vardı yapmıştı acaba onun sonuncu ne oldu insallah olumludur 🙏
Evet bende onun sonucunu bekliyordum insaallah senden de guzel sonuclar aliriz izin donusu yapicaz biz ins asilamayi eylul de bakalim nasip hersey
Hazele Amin inşallah canım sana güzel haber verebilirim inşallah Rabbim bebek özlemiyle yanan herkese nasip etsin 🙏
DenizMehmetSnmez aminnn
Canm bugün 10. Günüm test yaptım çok çok silik belli daha öncede yapmıştım iki gün önce onda daha belirgindi sizce ilaçtan dolayı olabilir mi yani işlevin etkisiyle silik pozitif mi çıkıyor
DenizMehmetSnmez evet ilacin etkisi oluyor keske bekleseydin acele etme demistim ben bence 15 gun cok net bi sonuc veriyor hayirlisi ins ilacin etkisi degildir de hamilesindir cnm
Hazele inşallah canım dayanamadım ya çok merak ettim dedim bakayım ama evet galiba ilaçtan çünkü bir önceki yaptığım çok belirgin çıktı bu ikincisi daha silikti demekki ilacın etkisi geçince çizgi çıkmıyor
MerveAkyz Merhaba canım aslında bizim tek sorunumuz yumurtalarımın büyümemesiydi ondan yaptırdık canm ama aşılama değil ben sadece büyütücü iğne ve çatlatma iğnesi kullandım
MerveAkyz Senin problemin nedir canm eğer benimki gibiyse sende başta büyütücü iğne kullanırsın normal denersin olmazsa aşılama yaptır bence çünkü normal deneyip olanlar çok fazlaymış ama olmazsa aşılama da yapabilirsin zor olmuyormus
Hazele bel agrin nerde oldu ben 2 gundur bel agrisi cekiyorum
Canım eğer belse o iğneden ama diyolar kalça hemen üstüyse hamilelik olabilir
DenizMehmetSnmez yani canim belim hani insanin yanlarinda bel cevresi olurya onun ortasi kalca ustu gibi oluyor ama ben hamilelige yormuyorum
Beyhanopurolu o bende de oldu canım galiba iğneden dolayı
DenizMehmetSnmez bende hiçbir problem yok dedi doktor aslında çok da olmadı 6 aydır bebek istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah allah nasip eder
Asılamayi devlettemi yaptiriyorsunuz yoksa ozelmi ucretleri nedir nasil bir surec anlatirmisiniz benmde 7 aydir olmuyor
MerveAkyz cok erken endise etmeniz icin ben 6. Ayimda haamile kaldim ogluma.Tavsiyem esinizle relax bir iliski yasamaniz bebek disunmeden cunku cidden cok erken