Hazele Anladım canım yapmayayım testi o zaman çok merak ediyorum inşallah ya çok istiyoruz 🙏

Hazele Evet canım bir acayip olmuşum durduk yere gözlerim doluyor aşırı duygusal olmuşum 😊

İnşallah olur ya sen ben yaptın canım senden yapacaktın

İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin burda biri daha vardı yapmıştı acaba onun sonuncu ne oldu insallah olumludur 🙏

Evet bende onun sonucunu bekliyordum insaallah senden de guzel sonuclar aliriz izin donusu yapicaz biz ins asilamayi eylul de bakalim nasip hersey

Hazele Amin inşallah canım sana güzel haber verebilirim inşallah Rabbim bebek özlemiyle yanan herkese nasip etsin 🙏

Canm bugün 10. Günüm test yaptım çok çok silik belli daha öncede yapmıştım iki gün önce onda daha belirgindi sizce ilaçtan dolayı olabilir mi yani işlevin etkisiyle silik pozitif mi çıkıyor

Hazele inşallah canım dayanamadım ya çok merak ettim dedim bakayım ama evet galiba ilaçtan çünkü bir önceki yaptığım çok belirgin çıktı bu ikincisi daha silikti demekki ilacın etkisi geçince çizgi çıkmıyor

MerveAkyz Merhaba canım aslında bizim tek sorunumuz yumurtalarımın büyümemesiydi ondan yaptırdık canm ama aşılama değil ben sadece büyütücü iğne ve çatlatma iğnesi kullandım

MerveAkyz Senin problemin nedir canm eğer benimki gibiyse sende başta büyütücü iğne kullanırsın normal denersin olmazsa aşılama yaptır bence çünkü normal deneyip olanlar çok fazlaymış ama olmazsa aşılama da yapabilirsin zor olmuyormus

Asılamayi devlettemi yaptiriyorsunuz yoksa ozelmi ucretleri nedir nasil bir surec anlatirmisiniz benmde 7 aydir olmuyor