• Muhabbet
  • Büyüler nerelere saklanır? ( Hassas icerik)

Sept Mevlüt okuttuk oğlumun sünnetinde yasinin 2. Sayfasında oğlumu emzirmek icin odaya götürdüm nefessiz kaldı ağlama krizine girdi en son baygınlık geçirdi nöbet tarzı apar topar hastaneye götürdük götürmeden ayrılmıştı zaten ben dedim ki giderken nolur okumaya devam edin dedim katılma nöbeti dedi doktorlar sebebi hala belli değil test falan hepsi temiz çıktı insallah o gün bütün belalar da çıkmıştır evimizden

• Sept bunu yanıtladı.

Pcoslu1anne Allah’ım inşallah.. evde mi bir uğursuzluk var acaba, eski sahiplerinden dolayı falan, bilemiyorum ama. Bir de sirkeli su ve tuz karışımı var. Bunları ağzı açık bi şekilde odanın güneş almayan bir yerine koyuyorsunuz karıştırıp. Nas felak ihlas okuyorsunuz. Haftada bir döküp tekrar yapıyorsunuz 21 gün. Habis ruhlara ve nazara karşı. Peygamber Efendimiz de yaparmış.

Pcoslu1anne keşke iyi bir hocaya gitseniz eğer bişey varsa o bilir zaten araştırıp gitmenizi öneririm. İlla evde olacak diye bişey yok yani yapılmışsa her türlü bilir.

Sept tam detaylı anlatır mısınız??bende yeni eve taşındım 2 ay oluyor kendimi çok yorgun hissediyorum yatıp kalıyorum diğer evde böyle olmuyordu üstelik eski evimi sevmiyordum düşünün ….

• Sept bunu yanıtladı.

ketenprenses tabii. Cam bir kabın içine bir çay bardağı sirke, bir tatlı kaşığı kaya tuzu koyuyorsunuz. Kabı tamamlayacak kadar da su (Bardağa da yapabilirsiniz). Karışımınıza 1 Fatiha, 11 İhlas, 7 Ayetel Kürsi, 7 Nas ve 7 Felak okuyacaksınız. Kapak kapatmadan evinizin bir köşesine koyacaksınız. Karanlık, direkt olarak ışık almayan bir yere. Yatak altınız, koltuklarınızın altı vs olabilir ama çekmece dolap içi olmaz. Kapalı bir ortam olmamalı ki negatif enerjiyi içine çekebilsin. En çok vakit geçirdiğiniz odaya yaparsanız daha fazla etki görebilirsiniz. Suyunuzu bıraktıktan sonra suda değişiklikler olabilir. Renk değişimi, kristalleşme, buharlaşma vs bunlar kötü enerjiyi nazarı içine aldığından oluyor. Suyu haftada bi yenilemeniz gerek ama toprağa dökmelisiniz. Evdeki çiçek toprağı değil ama dışarı çıkarmalısınız ki tekrar evinizde döngü olmasın. 21 gün boyunca bunu uygulayın. Sonrasında ihtiyaç duyarsanız tekrarlayın. Bir de ek olarak evinizde bakara suresi dinleyin yüksek sesle. Sirkeli suyla evinizi silin dış kapınızı eşiğinizi özellikle. Allah huzur versin inşallah.

Rana_elis Her odana 21 tebbet suresi oku surekli oku bunu arama muskayi o zamanla senin eline gelir👍

hephepolmaz Bende aslında hep nazara yordum çünkü eskiden böyle değildik hatta annemlerle bile arasi soğudu eşimin eskiden gider kalırdık sürekli bir aradaydik onlara karsi bile icimde soğukluk var çok değiştim ben diyo