Jelibon Kizlar 1 ay önce taktim bu hafta adet oldum 5 gundur aşırı yoğun kanama bebek bezi takıyorum normal mi bu durum ya hic halim kalmadı
Deleted11 Jelibon evet canım normal bir kaç ay böyle devam eder. Hatta adet günlerin uzayabilir, yani şöyle adetin biter ama ara ara kanlı akıntı olur. Bende böyleydi ve daha sancılı geçiyor. Geçmiş olsun 🙂
Tecrubekonusuyor Redkids canım Üçüncü spiralim bu çok acısa kimse taktırmaz emin ol. Az acı oluyor ama abartılacak bişey değil 2dk işlem sürmüyor acı toplasan 10 saniye anca
ketenprenses Aşırı kanama normal sayılmıyor cokkk kanaman varsa üstelik bebek bezi takıyorsun umarım kaymamistir bende taktirdiğım ilk 5,6 ay çok görüyordum öncesinde 8 gün görüyordum.taktirdiktan sonra 15 gün görüyordum bu bir iki ay düzeldi 7-8 gün goruyorum
Nursenapoyraz Jelibon 😁😁🤔 şimdi her şey özelde yapılınca güzel olacakmış düşüncesi var o yüzden sordum. Hormonlu mu normal mi düzenin nasıl
Jelibon Nursenapoyraz normal spiral düzen kötü suan surekli leke var doktor 3 ay normal dedi bekliyorum
babynative Giedzemiz2801 ben adet olmadan dün gittim kan testi aldılar sonuç geç çıkıcaktı gitmedim bugün gidip taktırıcam stresliyim 😬