Tecrubekonusuyor Redkids canım Üçüncü spiralim bu çok acısa kimse taktırmaz emin ol. Az acı oluyor ama abartılacak bişey değil 2dk işlem sürmüyor acı toplasan 10 saniye anca
ketenprenses Aşırı kanama normal sayılmıyor cokkk kanaman varsa üstelik bebek bezi takıyorsun umarım kaymamistir bende taktirdiğım ilk 5,6 ay çok görüyordum öncesinde 8 gün görüyordum.taktirdiktan sonra 15 gün görüyordum bu bir iki ay düzeldi 7-8 gün goruyorum
Nursenapoyraz Jelibon 😁😁🤔 şimdi her şey özelde yapılınca güzel olacakmış düşüncesi var o yüzden sordum. Hormonlu mu normal mi düzenin nasıl
Jelibon Nursenapoyraz normal spiral düzen kötü suan surekli leke var doktor 3 ay normal dedi bekliyorum
babynative Giedzemiz2801 ben adet olmadan dün gittim kan testi aldılar sonuç geç çıkıcaktı gitmedim bugün gidip taktırıcam stresliyim 😬
babynative Giedzemiz2801 e nabızdan takip ettim sisteme düşmedi sonuç bende çıkmamıştır diye bugün gittim hastaneye.Aile planlaması bölümünde takılıyomuş onlarda saat 13,30 dan sonra randevu veriyoruz dedi Allahım şaka gibi ya.Bişeyi taksit taksit niye söylerler.Bi daha gidip ordan da randevu alıcaz sipral taktıranlar sizinde böyle mi oldu ya direk takmadı mı kadın doğumcu ben öyle sanıyodum
Giedzemiz2801 babynative hastanenin adını yazarak netten bakabilirsin oraya hemen düşüyor ,mesela Körfez devlet hastanesi sonuçlar gibi.
Birisi2 babynative ben hastanenin aile planlaması bölümüne gittim zaten regliydim direkt geç takıcaz dedi 5 dk falan sürdü