Ovulasyonda gebelik öğrenen arkadaşlarımız var mı acaba ? Bugün adet günüm gelmeyince bende ovulasyon ile denemek istedim ve resimdeki gibi çıktı. [upl-image-preview url=//i.imgur.com/oClOD85.jpeg]

Marryy bu ovulasyon testiyse hamile olmuş olmuyorsunuz bildiğim kadarıyla normal test alın

Glr09 çoğu kişi bu şekilde öğrendiği için bilgi almak istiyorum şuan gebelik testi alma imkanım yok saat geç oldu 😊

Marryy canım bu yumurtlamanın olduğunu gösterir hamilelik olup olmadıgını göstermez sen yinede yakın zamanda hamilelik testi alıp dene gecikmen varsa

Glr09 rabbim isteyen herkese nasip etsin teşekkür ediyorum 🥰

Marryy gebeliği gösterir 2 3 gün hep aynı koyulukta çıkarsa hamilesinizdir demektir

greenn sadece bugün denedim gecikince sabahtan test alıp yapacağım 🌸

Marryy yumurtlama zamanın gelmiş canım adetinden başlayıp kaçıncı günündesin hesaplama yapabilirsiniz

2minikmucize yumurtlamayı adet günümden 8 gün sonra gördüm bu adetimin 1 gün gecikmesinde yaptığım test adet olmadım düzenli adet gören biriyim yumurtlama gününü değerlendirdim üstünden 18 gün geçti şuan itibariyle 😊😊

Glr09 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/qaFJaJF.jpeg]
                Evet yaptım kan vereceğim birazdan

Marryy
                  Canım yumurtlamanın kaçıncı günü ?
                  Bu arada hayırlı olsun İnşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰

Mouradi attığım resim yumurtlamadan sonra 17. Gündü yani adet günümde yaptığım testti yumurtlama olmayacağı için bugün gebelik yaptım pozitif ve kan da pozitif

Marryy
                      Anladım canım hayırlı olsun 🥰🥰 İnşaAllah bende pozitif görürüm