2minikmucize Marryy yumurtlama zamanın gelmiş canım adetinden başlayıp kaçıncı günündesin hesaplama yapabilirsiniz
Marryy 2minikmucize yumurtlamayı adet günümden 8 gün sonra gördüm bu adetimin 1 gün gecikmesinde yaptığım test adet olmadım düzenli adet gören biriyim yumurtlama gününü değerlendirdim üstünden 18 gün geçti şuan itibariyle 😊😊
seniseviyorum Marryy canım senin adına çok sevindim inşallah sag saglim kucagımıza alırız yavrularımızı minik mucizelerimizi hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Mouradi Marryy Canım yumurtlamanın kaçıncı günü ? Bu arada hayırlı olsun İnşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰
Marryy Mouradi attığım resim yumurtlamadan sonra 17. Gündü yani adet günümde yaptığım testti yumurtlama olmayacağı için bugün gebelik yaptım pozitif ve kan da pozitif
Perhan_sadife12 Marryy [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7u5Brpr.jpeg] çanım benim kisidr böyle oldu acaba hamile olabilirmiyim
Marryy Perhan_sadife12 adetinize ne kadar var adet gününden 1 2 gün önceyse olabilir inşallah vardır ovulasyonda çıkıyorsa bir gebelik testi yapabilirsiniz bende bu şekilde öğrendim