Melisaaa32_ incilikaftan evet aşkom olmak istiyorum ama doktora beni hiç ilişkiye girmemiş gibi dik dersem tuhaf kaçar mı
Melisaaa32_ Songl kızarım kızzzzz sus maşallah de 😂😂 para verip senim gibi olmak isteyenler var mesela ben 😂😂🙊🙊
Melisaaa32_ Rookie aya ben sezeryan yaptım inan bana onda da genişledi doktor dedi ki pelvik kaslarına bebek baskı yapıor sezeryan da da genişliyor normal kadar olmasa da 🤧😤😤
Zari12-zari Rookie benim eltim normal doğum yapdı ve eskisi gibi hisetmediyini söylüyor ama ben sezaryen oldum hala kendimi ilk zamalar nasılsa hala öyleyim
2minikmucize Rookie vazgeçmeyin bebeğiniz için sağlıklı olan normal Doğum genişleme olmuyor mu oluyor ama biz sorun etmiyoruz😊
Melisaaa32_ Peridehatunu ah ah bacım inan bana benimde dışardan bile belli açıldığı yaptırmak istiyorum
Songl Melisaaa32_ bebeğim 5 yıllık evliyim 1 oğlum var her ilişkide ilk gündü acıyı çekiyorum belki inanmiyacaksin çoğu zaman ağladıgimi bilirim ben bende bu yüzden memnun değilim 🙄
zarifhanim Deleted11 Bakire kızlar için söylenilen bir terim 😄 Herhalde hiç ilişkiye girmemiş gibi bir operasyon istiyor 💁🏻♀️
Rookie Zari12-zari evet bir kaç arkadaşımda öyle söyledi şuan erken oldugu icin dogum şekli belli değil ama bakalım artık🤷🏻♀️
Melisaaa32_ Papatya26 aşkım 2 senelik ama öncesinde nişanlıyken de beraber olmuştuk yani bide şeyyy eşim hor kullandı beni galiba valla çok genişledi bacım 😅😅😅🤭🤭
zarifhanim Melisaaa32_ Doktora sadece vajinoplasti ameliyatı istiyorum diyin kızı oğlanı karıştırmayın, istediğiniz gibi yapılır işlem ilk günkü gibi olur 🤭🤭
Ela34 Melisaaa32_ sürekli mi geniş kendimden bahsedersem ıslandığımda rahat giriyor ama kuru iken çok can yakıcı giremiyor bile
Melisaaa32_ Ela34 sürekli böyle ıslak kuru farketmiyor girerken evet acıyor çünkü sıkıyorum bilerek kendimi ama içerisi şampiyonalar ligi gibi valla bacım
Limonlupopkek Dediginiz vajinoplasti. Ewet yapilir eminin memnun kalirsiniz. Birde kagel egzersizlerini deneyin asil etken o olur bnce