Deleted11 Cicekliperde evet leman genelde fışkırırdı, prostat masajı yapardı, kocayı ağdaya gönderirdi 🙈😂😂
Cicekliperde Deleted11 ahahaha onları okuduğumda bana çok ğtopik gelmişti. Momdaki hesabına baktım da sigara içen kadınlara laf etmiş 😂😂 her şey normal sigara içenler anormal sanki. Kaç kişiliği var çözemedim . Ama eğlendiriyor beni😂
Deleted11 Cicekliperde Benide eğlendiriyordu pusuda bekliyorum mom da inşallah takılmaya devam eder 😂 hiç değilse özlemem ordan takip ederim 😂
Handenur16 Ask_hosmus canım ben geldim aglatsana az beni lutfennn 🤙 ağlamaya ihtiyacım var malum hamile psikolojisi
Deleted11 Handenur16 Ya siz ilk demediniz mi peridedekiler happy momun 💩 yesinler diye? Ne bu atar gider hayırdır 🤷♀️
Ask_hosmus Handenur16 bacım sen zaten herşeye ağlıyosundur şu sıralar karışmim sana yoksa kendine gelemezsin😂
Handenur16 Deleted11 atar gider de heralde hamile psikolojisinden geliyor 💃💃💃💃 bayanın içinde kalmış yazacakları geldik işte yazsın döksün içini rahatlar belkiii
Deleted11 Handenur16 Bide atar giderse ordan geliyor haklısın 🤷♀️ Uyku mu tutmadı sabah sabah burda aldın soluğu 😂
Deleted11 Handenur16 canım çetenizin yaş ortalaması kaç ona göre cevap vericem 🤭 bide ele başı sen misin? 😂😂
Handenur16 Deleted11 sen asıl keyfinin kahyasimisin pardon daaa hasbammmmm kaçta gelirsem gelirim sana mı sorcammmm kurtçuk cuk cuk cuk 😁😁😁😁 offf iyi geldi sizinle dasssssa…. Geçmek hadi cinimmmmm kendi kendinizi yiyin bitirin analcilar