Handenur16 Deleted11 sen asıl keyfinin kahyasimisin pardon daaa hasbammmmm kaçta gelirsem gelirim sana mı sorcammmm kurtçuk cuk cuk cuk 😁😁😁😁 offf iyi geldi sizinle dasssssa…. Geçmek hadi cinimmmmm kendi kendinizi yiyin bitirin analcilar
Deleted11 Handenur16 17 18 olduğu kesin 😂 terbiyesizsin gerçekten terbiyesizsin, anala taktınız sizde çok istiyorsanız kocanıza söyleyin burdan ekmek çıkmaz 🤷♀️
Deleted11 Ask_hosmus lemandan çok handecik ve çetesi eğlendiriyor beni artık baksana yememiş içmemiş burda almış soluğu 😂😂
Ask_hosmus Handenur16 bacım sen zaten herşeye ağlıyosundur şu sıralar karışmim sana yoksa kendine gelemezsin😂
Ask_hosmus Deleted11 ötemez zaten knk bugün de onlar gelsin buraya onların gibi postumuz kitlenmez en azından edepli konuşuyoruz 🤷♀️😂
Deleted11 Ask_hosmus haklısın kanka bişey demiyorum 😂😂😂 g*t benim falan diyormuşuz tövbe Estağfirullah 🙈😂😂
Deleted11 Ask_hosmus ya meraktan ya y…. demişler 🙈😂 Allahım ben neler yazıyorum leman yüzünden bunlar hep offf 😂😂
Kumruu Kusciviltisi İki gün doğru düzgün girmedim uygulamaya neler olmuş kim bu Leman? Neler oluyor??