Merhaba kizlar ben bisey sorcaktim aranizda dilan polatin atasehir subesinde rasping dipotens fln yaptiran oldumu gercekten tek seansta sonuc aldinizmi cok merak ediyorum
Dilan polat
- Düzenlendi
Mina28 ben bu tarz işlemlerin klinik ortamında doktor gözetiminde olması gerektiğini düşünüyorum. Kendinize değer verin o yerlere gitmeyin. Ellerindeki cihazlar bile kliniklerden çıkma alt segment ürünler 2. El yani ucuza alıyorlar. 🙏🏼
Mina28 kızlarsoruyor.com web’e girip okuyun lütfen.
Mina28 gitmedim ama bi postta iyi olmadığı yazıyordu
Mina28 fenomen arkadaşlarıyla iş birliği yaptı Dilan Polat biliyorsunuzdur. Dikkat edin bi kaç fenomen doğumdan sonra kilolarını veremediği halde kendi merkezlerinde o tür zayıflama girip yaptırmıyorlar yapmış olsalar çoktan fayda ederdi yani arada keşfetime düşüyor görüyorum sonra sayfalarına baktığımda bi değişiklik göremiyorum. Arkadaşa katılıyorum bi doktor gözetiminde olması daha iyi ve güvenilir.
Siz o shoplu fotoğrafları gerçek mi sanıyosunuz
Mina28 işlemin adını yazın google birde. Çok sayıda olumsuz cevaplar var paranıza yazık. Benim ablam doktoru ile diyet programı hazırladı evde de vakit buldukca spor plates vs ile ciddi şekilde gebelikte aldığı kilolarını verdi.Hiç bir medical işlem yapmadan kendiniz de incelebilirsiniz. Bir de bu incelme seanslarını 8 seans paket halinde sunuyorlar size, ayağınızı oraya bağlamak için. 8 seans yetmeyip 12e ye bağlamaya çalışıyorlar vs vs diye paranıza konuyorlar 😖
incilikaftan peki madem shoplu neden hep tıklım tıklım genelde orası 🥴 bıde vıdeo cekıyor kendıne baya zayıflamıs raspingle dilan
Meva61 HaHAhah 😂😂😂 raspingle zayıfladığına inanıyomusun ? Çok yüzeysel bakıyosun herşeye
Jönx13brown Brown tea bitkisel Form Çay alicam diyet et çayı umarım zayıflarım iştahı falan kesiyotmus
incilikaftan yüzeysel bakmıyorum neden böylw yargıladınki hemen gercekten merak ettiğim için sordum yoksa onlara inandıgım için değil..
Meva61 asla yargılamak değil :) insanları 30 40 dk inceltmek mümkün değil, şikayet var sayfalarında dilan polat Eylül Öztürk gibi güzellik merkezlerinin yorumları fazlasıyla var. Benim arkadaşım mesela microbiolading için gitti 1 sene sonra kasları kalemle çizilmiş gibi iğrenç bir hal aldı.
Paralarını böyle uydurma şeylere vermek yerine spor salonuna veya yüzünde sorun varsa cildiyeye gidebilirler 😘
incilikaftan yani bencede mantıklı olan öncelık klinikler doktorlar 🥰
Mina28 Birbirlerinin reklamını yaparak, sahte/bozuk ürünler satarak zengin olan insanlara niye kanıyorsunuz? Üstelik hayatları skandal üstüne skandalla dolu. Cepleri dolsun da insanlar sağlıklarından mı oluyor umurlarında değil. Çevresindeki hangi arkadaşı zayıf? Ünlüler mide ameliyatı oluyor zayıflamak için. Cihazla olsa hepsi giderdi. Ancak umutsuz durumdakiler para kaptırıyor.
Mina28 ben Mersin’de ki şubesine gidiyorum ve bazı insanlara o kadar ayar oluyorum ki hayatlarında kadını görmemişler güzellik merkezinde bir işlem yaptirmamislar internette yazan bok suduk şeylerle yok işe yaramıyor yok bilmem ne ne kadar atıp tutmayı oturduğu yerden seven insan var. Ben Mersin’de gidiyorum canım gayette memnunum Allah’a şükür 20 kiloda verdim doğum göbeğinde nerdeyse yok denecek kadar gitti aşırı göbeğim vardı goren hamile sanıyordu.
Mina28 Ay öyle salak salak insanlarin mekanına gidip kendinizi mahvetmeyin herkes bin pişman