Brvnonk JartiyerliKedi yani kendim yapıyorum normal pasta içine çikolata meyve üstüne süsler yada kedi diliyle pastalar ama inan o an yapıyorum tarifi falan hiç aklımda yok krem şanti yada pasta kremasiyla falan 😅🙈
JartiyerliKedi Redkids yok kiz ne yeteri 🤣babası her ayinda pastaneden alıyor bu sefer ben yapcam dedim uzun zamandır yapmıyorum çünki tatli bişeyler
Deleted10 Uno pastaban ve Pakmaya pastaci kremasi (pembe paket) meyve olarak tatli eksi meyveler cilek muz kivi vs. Meyveleri tepeleme koyuyorum arasina kocaman kocaman doğrayıp. Begenmeyen olmadi simdiye kadar.
Brvnonk JartiyerliKedi Ama napiyim🙈internetten bakıp söylemek istemedim ama alıp açıp aniden yapıyorum bisileri öyle şunu şöyle bunu böyle yapıyım yok bende 😅
Kumruu JartiyerliKedi https://www.nefisyemektarifleri.com/rulo-pasta-tarifi/nyt-amp/ burdan yapıyorum ben
Kumruu JartiyerliKedi Bu arada konuyla alakasız olacak hamile olup sorunlarından dolayı aldırmak isteyen siz miydiniz? Yanlış anlamayın sadece merak ettim durumunuzu
UykusuzPanda42 JartiyerliKedi kedi diliyle yapılan pastalar hem pratik hemde lezzetli oluyor. Ama kek yapmak istiyorum derseniz de pandispanyasini yapar arasına pasta kreması meyveler yada çikolatalı seviyorsanız çikolatalı falan bende genelde tarif olarak hiç bilmem hep göz kararı yaparım herşeyi
JartiyerliKedi UykusuzPanda42 😁işte banada tutan bi pandispanya lazm çünki bu güne kadar hiç kabaran ppm olmadı djdjd