Kızlar evde kendi yaptığınız maskeleriniz var mı? ne işe yarıyor hafta da kaç kere kullanıyorsunuz birbirimize fikir olsun 😊 ben başlim o zaman 😊
🌸Limon ve bebek pudrasını karıştırıp yüzüme uyguluyorum, kuruyunca yıkıyorum, siyah noktaya birebir😊(hafta 1,2 kere kullanıyorum)
🌸Peçeteyi parçalara ayırıyorum yumurta akını yüzüme sürüyorum ve peçeteleri yüzüme yapıştırıyorum, Peçeteyi yapıştırdıktan sonra bidaha yumurta akı sürüyorum bu şekilde 3 kat yapıyorum, kuruyunca soyuyorum, yüzümü gerdiriyor ve gözenekleri temizliyor😊 (hafta da 1 kere uyguluyorum)
🌸Bal ve limonu karıştırıp yüzüme sürüyorum, 10,15 dk bekleyip yıkıyorum, yüzüme parlaklık veriyo ve pürüzsüz bi hale getiriyor 😊( hafta da 1 uyguluyorum)
🌸İçtiğim Türk kahvesinin telvesini yüzüme sürüyorum kuruyunca yıkıyorum😊(yüzümü gerdiriyor ve nemlendiriyor)
🌸Yoğurdu yüzüme sürüyorum 10 dakika bekledikten sonra yıkıyorum, muhteşem bir nem bombası😊 (yüzümü nemlendirir)
🌸Diş macunu nu yüzüme sürüyorum ince bi şekilde kuruyunca yıkıyorum😊 (bu maskeyi sivilcem olduğu zaman yapıyorum) sizinde özel maskeleriniz varsa bekliyorum 😘