gectibizden5 momss dediğin gibi yaşayan bilir yaşamayan bunu mu dert ettin ne azgın kadınsın der ama çok zor bir durum
gectibizden5 Limonlusu- tabiki de normal değil ama küçük bir yerde yaşıyoruz iş arkadaşları ve çevresindeki herkes benim de arkadaşım telefon saklamaz evden işe gider gelir ama dediğim gibi her daim gizli takipteyim
gectibizden5 Birbilinmeyenn nasıl sinir oluyorum anlatamam baksana bizim gibi bir sürü kadın varmış yazık geçip giden ömrümüze
gectibizden5 Zeyzey18 ya bu kafa bir erkeklerde mi doluyor bizde bir sürü dertle uğraşıyoruz ev iş çocuk herşey bizde
Zeyzey18 gectibizden5 bende bunu cok sorguladım acık acık lafıda söylüyorum ama bakalım gocunmuyor dalgaya falan vuruyor kafanın rahat olması lazımmıs rahat olmadan insanın canı istemiyormus vs vs
gectibizden5 momss dimi doğru diyorsun sanki onlar normal biz anormaliz. Bir ara ben kendimi sorgulaya başladım dedim ki sorun bende mi ben mi çok istekliyim ama bir araştırdım sorun kocişimde. Çok seviyorum ama tahammül edemiyorum artık bu hallerine