gectibizden5 Şu anda bile küsüm kocamla aynı şeyleri yaşamısız erkekliğine kadar laf söyluyorum belki zoruma gider ama yok cok iyi biri evliliğimz mükemmel cinsellik dışında uyuyp duruyor yapınca bir prblem yok usun da sürüyoe ama yapmıyor ne dediysem hangi yöntemi denediysem boş ne yazıkki her defasında tamam artık konuyu açmıcam ne hali varss görsün diyorum 3 5 gün sonra sesi cıkmayınca yine sinirlenip kavga ediyorum

Nimess diyorum doktora git diye duymazlıktan geliyor ona göre çok normal ne yani 2 günde 1mi yapcaz diyo birde

kizceannesi Herşeyi denedim canım ama fantazi kıyafet giyince gülüyor adam ya da bu ne böyle diyor yanımdan geçip gidiyor

momss Bende öyleyim yahu insan hiç mi utanmaz anlamıyorum susayım diyorum susamıyorum gözüme batıyor her hareketi

gectibizden5 Aynen öyle valla yatğa girdigimzde bir umut bekliyorum battaniyeyi üzerine örtüp uyuma moduna geçiyor ya o an çıldırıyorum off ömür boyu böyle geçmezki ama

gectibizden5 değerlerine baktıralım doktora sor normal olan neymiş kaç hafta yapmamanın neresi normal diye sormuyor musun 🙄 macunu dene bi bakalım belki işler işlemezse artık doktora gidiyorsun de hatta randevuyu sen al ona gitmek kalsın 🤷🏻‍♀️

gectibizden5 ne hayatlar var işte sen eşin istemiyor diye müzdaripsin ben çok istiyor diye her gün yapsak bide üstüne sabah akşam yapsak ancak öyle doyar onuda ben yapamıyorum çünkü idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden ağrım oluyor

gectibizden5 ah canım öyle düşünme ya kendini çok kötü hissediyorsun dur şuan eminim ama şu aktarlara felan bak belki iyi gelir benim eşim dediğim gibi çok istekli ben istediğim zaman onun istememesi olma Dı hiç eğer olsaydı bende kendimi çok kötü hissederdim

momss Evliliğin yarısı cinsellik canım bende ömrümün böyle geçmesini istemiyorum bazen boşanmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri çakıyorum lafları yine umrunda değil hep ben teklif etmekten beklemekten reddilmekten usandım

Nimess sabahtır fırsat kolluyorum son kez ciddi bir şekilde konuşacağım yok derse ömrümü böyle geçiremem boşarım seni diyeceğim valla

gectibizden5 Aynısını bende düşünüyorum ben ömür boyu cinsellikten yoksun bi evliliği nasıl sürdürcem yani basit bişey gibi görünsede anca yaşayan bilir inan her gece ağlıyorum sinirden bu benim şansımıydı diyorum

gectibizden5 benimki de aynı canım çok yorulduğu için hali kalmiyo bi ara kocalık yapmiyosun babalık yap diye sarmıştım adama bi kavga bi gürültü bi ara haftada 1 e inmişti şimdi yine aynı ayda 2 bilemedin 3

gectibizden5 Bizde de durum öyle ,bende bıktım artık .Gençliğimiz gidiyor onların keyfini beklerken.Bir sürü kişi peşimden koştu ,kaç kişiyi reddettim bunla evlendim .Elini sürmüyor kendi canı isterse yaparmış benim canım yok.

Aynı dert bizde de var bulamadım çözüm doktorada gitti hormonları her seyi normal ama kafam dolu diyor kafası ne zaman rahatlar bekliyoruz ..