Meleklerinruyasi daha önce hiç bir arada bulunmadiniz mi ? Seven sevdiğini, nasil biri olduğunu, aslında konuşmalarıyla, uslubuyla, okuduğu kitapla, takip ettiği olayla, iletişim halinde olduğu insanlarla yani en basit olaya tepkisi ile bile gösterir diye düşünüyorum. Tartismalarda size olan tavrı nasil ? Hayatınıza kararlariniza size saygı duyuyor mu? Ailesiyle arkadaşlarıyla veya iş yerinde ki yasadigi sorunlari anlatirken nasil anlatıyor hep suçlayıcı mi ağzı bozuk şekilde mi yoksa objektif kalmaya çalışarak mı? Bir cok cümleden aslında kendini belli ediyordur. Evlilik için mesela ileriye dönük planları konuşuyor mu sizi de bu planlara dahil ediyor mu ? Yani sırf romantiklik olsun diye değil gerçekten gelecekte birlikteyiz biz diyebiliyor mu dedi mi hic ? …
Ben de uzaktan ilişki yaşıyorum şuan hatta yaklaşık 1 bucuk senedir birbirimizi görmedik ama tabi biz 4 yıl birlikte idik üniversitede yaz kış sonrasında her yıl görüştük şuan yurt dışında diye görüşemiyoruz. Ben genel olarak başkalarına ailesine hayata karşı olaylara karşı tepkisinin ne olacağını biliyorum ve bu zamana kadar çok şükür 1 yanlışını görmedim zaten sevgisinden şüphe etmemi sağlayacak bir olay yaşamadım. Tartışmalarimizda 1 kere sesini yükseltmedi bana saygısızlık etmedi beni kısıtlamadı çok şükür uzaktan yakından güvenim var ve inşallah rabbim nasip ederse aile kuracağız en kısa sürede 🙂