papatya_ 🤭🤭 ayy cok guldum buna benim esimde utaniyor bide dikkatimi dagitir hemen konusmaua baslar 😄

papatya_ 😁😁 ayyhh bencede ama gel gör ki şeytan bile önümüzde düğme ilikler haberleri yok

Msjsj82882 bizimki de tam tersi illa ışık açık olacak 😂 ben loş ışık severim. Özellikle kırmızı ledi açarım. Ama eşim gelir ,bu ne böyle karanlik der ,ışığı açar 😂😂 hic romantik degil benim koca.

Sedaa ayy benimkide öyle önceden karanlık aydınlık takıntım yoktu doğumdan sonra göbek sezaryen bölgesi çatlaklar felan ışığı kapatıp kırmızı led açıyorum neden kapatıyorsun neyi gizliyorsun diyor

Ela34 benim dogum kilolarim gitti hatta eksilere düştüm 😂 kilo almaya çalışıyorum bende. Eşimde cok zayifladin, kilo al diyor, etli butlu seviyor heralde 😂😂

Sedaa 2 ay oldu doğuralı henüz bakalım zamanla bende eski fit halime dönerim umarım o böyle kal diyor ben sevmiyorum kilo erkekler ele avuca gelen seviyor demek ki

Ela34 aa daha cok yeni. Normal tabiki senin kilolarin. Zamanla toparlanir vücudun. Heleki bebekler hareketlendigi zaman hic oturamiyorsun 😂 benimkiler biri 2,5 ,digeri 1,5 yaşında iki canavar 😂 nasıl kilo alim. Şuan oturdum mutfakta cikolatali ekmek yiyorum, sabaha enerji depoluyorum 😂😂

Sedaa ahh canım 2 çoçuk zor ablamdan biriyorum aynı senin gibi yaşlarıda yakın kendime zaman yok diyor sakın 2 çoçuğu hemen yapma yıpranırsın dşyor😂

Msjsj82882 bende oyle yaparım hep beni daha cok moda sokuyo hatta gündüz ilişkiye girmeyi cok sevmem gece daha cok tahrik olurum

Ela34 aynen , en az 3 yaş olmali aralarinda. Benim ikinci süpriz oldu, 😂 yoksa delimiyim hemen ikinciyi yapim 😂😂 kızım 14 aylık olana kadar cok uysal bi bebekti. Ama oglum cok yaramaz. Kızım şuan 17 aylik. Son 3 aydır abisinden gördüklerini yapıyor. Koltuk tepelerinden zıplıyorlar, zapdedemiyorum bazen 🤣 ama herkes iyiki yapmişsin diyor. Ikisi bir büyüyor diyorlar. O açıdan bakınca evet, ikisi bir büyüyor ama ben yıpraniyorum 😂

Sedaa evet bunu genelde erkek tarafındaki o çok bilmiş yakın akraba toksitleri der bana diyorlar 2 aylık daha ne çoçuğu sinirime 10 yıl sonra yapıcam diyorum olan bizlere oluyor ya ben şimdiden yaşlanmış hissediyorum depresyondayım sanırım

Ela34 aynen erkek tarafi söylüyor genelde 😂 annemde halime acıyor, getir oğlunu bize bırak ,ben bakarim diyor ama ben yok diyorum. Ayrı yatamam cocuklarimdan ☺ 3.yü de bunlar okula başladiktan sonra yaparim, ondan sonra daha da cocuk yapmam 😬😂