Msjsj82882 Kızlar eşimle seks yaparken sürekli eşim aktif yani o hep benim üstümde yani o hep yapıyor ben sürekli yatıyorum yani ne bilim kendime özgüvenim yok biraz kilo varda bende hiç ben üstüne çıkıp yapmam zevk almaz diye düşünüyorum ☹️
Yasak_elma Msjsj82882 Neden zevk almasın ki?Kilolu ol nolcak.Erkekler genelde kadın üstte olan pozisyonlarda daha çok zevk alıyorlar.Kucak pozisyonuna bayiliyorum ben mesela sende deneyebilirsin.Bu pozisyonla başla bakalım eşin nasıl bi yorum yapıcak sonucunda👌
Ebrar6036 Msjsj82882 kız niye kilonu dert edip kendini strese sokuyosunki? Belki eşin kilo lu kadın seviyordu ben ilk evlendiğimde çok zayıfım 50 kiloydum şimdi aradan 2 yıl geçti 58 kilo oldum hamilelik te derken göğüslerim büyüdü etlendim butlandım eşimin o kadar hoşuna gidiyor ki adam fiziğimi görümce kendinden geçiyor
Nimess Msjsj82882 kiloyla ne alakası var sevk almanın 🤷🏻♀️bi deneyin bakalım ilk seferde bacakların biraz ağrır sonra sonra alışırsın 😅
Atlasalpveannesi Bunu değiştirmek sizin elinizde ama sürekli böyle giderse insan sıkılır bi süre sonra değişin biraz daha aktif olmaya çalışın eminim eşinizin hoşuna gider
Etipuff Vallahi bizde ayni bazen o uste ben bazen ben uste diger pozisyonlarda nedense yapamiyoruz rahat olmuyoruz nedense 😏😏
Atlasalpveannesi Eşinin kişiliğine ve karakterine bağlı 🤷♀️ Ama emin ol zevk almama söz konusu değil
gzdkzy Msjsj82882 bence değiştirin hep aynı olmas, biz her defasında 3 pozisyon değiştiririz o sekilde biter once onunla baslar sonra benimke devam eder sonra yine kontrolü o ele alır ve biter 😂