2minikmucize Merhaba kızlar öksürüğe ne iyi gelir bebeğim küçük doktor malesef kendi kendine geçer dedi
zarifhanim 2minikmucize Biz yakın zamanda gittik acile, buhar verildi. Evde buhar harici izotonik su ile sürekli burun içini temizledim, gece dahi öksürdükçe bir iki yudum pekmezli ılık su içirdim. Sesi de kısılmıştı, çok iyi geldi.
Meva61 Ayak tabanına sarımsak ve zeytınyagı karıstırıp sürün corabını gıydırın kaç ayllık Allah şifa versinnn
gzdkzy Esmeray1 Bebegim 7 aylık benim, bi sorun doktorunuza ama her yaş grubu içebiliyor sanırım anneler bile içebiliyomuş
2melekannesi Bebeginiz ne kadarlık acaba ?? Cok ufaksa bol bol burun temizligi yani burnunu acık tutun o geniz akımtıları kalmasn bogazda. Ama ek gıda baslanmıssa pekmez tereyag ıhlamur canm karıstırıp icircen
2minikmucize zarifhanim gittik viral enfeksiyon olduğu için ilaç vermedi ateş falan var ablası oldu şimdi de kendisi oldu uyuyamıyor gece balgam kusuyor
2melekannesi 2minikmucize 3 ü aynı anda yapıcaksın güzel bi tat oluyor ıhlamur kaynat ılıt tereyagı erit sonra karıstır birazda pekmez kat ve binerona koy az bile cekelese iyi gelir insallah şifa olr
zarifhanim 2minikmucize Çok geçmiş olsun, çevremde herkesin çocukları aynı durumda kızım da dahil. Çocuklu ilk kışımız olacak, sanırım hep böyle geçecek 😰