Selam güzel anneler belki bana güleceksiniz bilmiyorum gece uyumaya geçince yatak odamda büyük bir dolap var ondan çat çut sesler geliyor normal bişeymi bu acaba yoksa deliriyor muyum 🤦 varmı böyle bir durum yaşayan valla deprem mi oluyor acaba diye bazen çok korkuyorum

Deleted11 valla her yerden ses geliyor bazen buzdolabımdan gelir bi ara kuzenim duydu buz kırıyor dedi demekki eşyalarında canı varmış 😂 bu arada kuzulkurt olarak isim vermişsiniz burda kendinize hataylı mısınız bizim burda çok derler bu sözü de 🤭

Angellove2010 yani gün içindeki sıcaklık soğukluk ve basınç değişimi sebebiyle eşyaların genleşmesi yada büzüşmesi ses çıkartabilir. Gündüzde oluyordur ama gece sessizlik olduğundan daha çok dikkatinizi çekmiştir bu durum 😊

Angellove2010 gündüz güneşle ısınan ev gece soğuyunca genleştiğinden ses duyulması normal. Bir de sessizlik eklenince net duyulması daha normal (evde biri geziyormuş gibi😊). Yeterince sessiz bir ortamda kalp atışımızı bile duyabiliyoruz, günlük hayatta duyulması mümkün mü🤷 herşey yolunda olması gerektiği gibi👌

Nietzsche Onlara bakarsak her şeyden korkmamız lazım. Mesela o astralci bayan birinin kapısından dönmüştü apartmanda çok fazla karartı ve değüşük varlıklar varmış diye. Dış kapı lambam 5 saniye sensörlü, her ayakkabımı giydiğimde kahretsin ki aklıma geliyor gözüm karartı arıyor karanlık içinde keşke hiç görmeseydik o postu 🤣

Angellove2010 benimde televizyonum yapio kapattıktan bi 10-15 dakika sonra tak diye ses çıkartıyo buz dolabımda durup durup küt diye ses çıkartıyo bazen korkuyorum yalan yok 4 sene olucak alalı