Deleted11 valla her yerden ses geliyor bazen buzdolabımdan gelir bi ara kuzenim duydu buz kırıyor dedi demekki eşyalarında canı varmış 😂 bu arada kuzulkurt olarak isim vermişsiniz burda kendinize hataylı mısınız bizim burda çok derler bu sözü de 🤭

Angellove2010 yani gün içindeki sıcaklık soğukluk ve basınç değişimi sebebiyle eşyaların genleşmesi yada büzüşmesi ses çıkartabilir. Gündüzde oluyordur ama gece sessizlik olduğundan daha çok dikkatinizi çekmiştir bu durum 😊

Angellove2010 gündüz güneşle ısınan ev gece soğuyunca genleştiğinden ses duyulması normal. Bir de sessizlik eklenince net duyulması daha normal (evde biri geziyormuş gibi😊). Yeterince sessiz bir ortamda kalp atışımızı bile duyabiliyoruz, günlük hayatta duyulması mümkün mü🤷 herşey yolunda olması gerektiği gibi👌

Nietzsche Onlara bakarsak her şeyden korkmamız lazım. Mesela o astralci bayan birinin kapısından dönmüştü apartmanda çok fazla karartı ve değüşük varlıklar varmış diye. Dış kapı lambam 5 saniye sensörlü, her ayakkabımı giydiğimde kahretsin ki aklıma geliyor gözüm karartı arıyor karanlık içinde keşke hiç görmeseydik o postu 🤣

Angellove2010 benimde televizyonum yapio kapattıktan bi 10-15 dakika sonra tak diye ses çıkartıyo buz dolabımda durup durup küt diye ses çıkartıyo bazen korkuyorum yalan yok 4 sene olucak alalı

Angellove2010 ay benim dolaptanda geliyo hele gece uyurken çatur çutur sesler duyunca direk aklıma deprem geliyo.dolaptan oldunu bildigim halde nasil bilinc altıma islediyse her gece korkuyorum 😁😁😁