ZRaporu Bu yaşıma geldim hala ………….. yapıyorum. 😋 Bu yaşıma geldim hala heidi,tom ve jerry v.b çizgifilm izliyorum 😅
Deleted11 ZRaporu bu yaşıma geldim hala marketten gelen poşetlere bakarım çikolata, cips vs var mı diye varsa çok mutlu olurum 🙈😂😂
Anilla ZRaporu Hala çikolatalı süt içiyorum hala eşim marketten sana sürpriz aldım dediğinde mutlu oluyorum hala çizgifilm izliyorum 🙈
KirmiziOjeli Deleted10 ya bu ben shahaha bildiğin kendimi sahnede hayal edip dans edip şarkı söylüyorum klipler çekiyorum @ZRaporu değişmeyen tek aktivitem 😂
Deleted11 Ufo uzak değilmişiz 😂 bizim Maraşlı kiracımız vardı Mardin’de, romanlardı ama çok iyi insanlardı 🙈😂
Anilla ZRaporu ben bugün içtim o çocuğa kalbimin bir yerlerinde hala dizi kanadigi için saatlerce ağlayan çocukluğuma…
Deleted11 Ufo Allah daim etsin 😂 ne desem bilemedim. yine bir postta boş yapıyoruzdur 😂😂 En son bütün kullanıcılar beni engelleyecek konuyla alakasız muhabbet ediyorum diye 🙈😂😂
Mouradi ZRaporu Bu yaşıma geldim misafirler gitsede acaba ne getirmişler diye baksam 😂 tabii artık her misafir dahil değil buna 🥲 ve küçükken akrabalarda kalırsın ya anneni özlersin ağlarsın o hala aynı özlediğimde ağlıyorum 🥲
ZRaporu Mouradi misafir varken aç nezaketen bakılır aslında açmayınca gördün mü bak hediyemizi umursamadı diyorlar 😙🤦🏼♀️😅