Nesizade sonuçta evliysen bunun seni beni olmaz. Ben olsam verirdim altını. Bundan dolayı tavır yapması çok normal
İlk defa istedim reddedildim :(
Deleted16 eşi değil mi sıkıştığında altınları istemesi çok normal ben de verdim elimde ne var ne yoksa. Her şey para ve altın mı ? O adam maddi olarak rahat olmadığında huzursuz mutsuz düşünceli olacak evine yansıtacak keşke biraz daha yumuşak olunsa bu konuda
buralardayenibusely bende çok verdim .vermemin sebebi zaten ilerde ev alırız diye bekletiyorum kendime harcamayacağım yani .kredi kartını parasına göre harcasın bende altın olmasa ne yapacaktı ? Sonuçta çalışıyor ona göre muhasebesini doğru yapması gerekmiyor mu verdiğim bir değil iki değil ev alacak para verdim ben ona borçlarını kapatması için bi kere de vermiyorum dedim
buralardayenibusely zaten mutsuz ve huzursuz bu olay olduğundan beri küs bana ona nankörsün dedim verince iyi vermeyince kötü dedim bu lafıma alınmış haklı olabilir ama bende kendime göre haklıyım
Nesizade bugün küser yarın barışır, verme altınını cidden ben senin gibi yapamadım hep resmen çerez parası oldu benim altınlarım şimdi olsalar 100 bin küsür lira ederdi resmen ahmaklık erkeğe altın vermek…
Ben durumu çok başka anladım,pardon. Evin geçimini siz mi üstlendiniz? Eşiniz işiyle ilgili harcama yapıyor anladığım kadarıyla. Eşler arası borç,alacak verecek durumları olması ilişkiyi zedeliyor. Beni yanlış anlamayın ama tüm herkes parasını ortaya koyup kendi çıkarını düşünmeden hareket ederse aile olmuş oluyor. Herkes kendi hesabına olursa aile değil ev arkadaşlığı olur. Para ortaklaşa kullanılıyorsa da bu tür borçlar söz konusu edilmemeli. Sonuçta iddia,kumar oynayıp onun borcunu ödemiyor. Böyle olsa çok haklısınız vermemekte derim. Lakin İşinde kullanıyorsa bence destek olabilirdiniz. Sonuçta kazandığı size olacak bir şey.
ZRaporu evet haklısınız ama bu zmana kadar onun kazandığı ailesinin borçlarına gitti çok para verdim bende bu seferde kredi kartı İçin istediği için vermek istemedim askında yaptığım yanlış olabilir ama bende de dolmuşluk var aile ortak para ortak ama işte yaşadıkları insanı bezdiriyor artık
Nesizade bu açıdan haklısınız detayları bilmediğim için varsayımla konuştum. İlişkinizin dinamiğini siz bilirsiniz. Tabi eşinizinde bu durumu ilişki için kullanması hoş olmamış. İlişkinin yeri farklı yaşanılan olumsuz durumlar farklı. Para konuları her türlü ilişkiyi sıkıntıya sokuyor ne yazık ki.
buralardayenibusely ee sonra ? Her sıkıştığında altınlara mı sarılıcak ? Borç yapıyorsa ki kadın diyorkii bize eve harcamıyor ! Kusura bakmasın eşşek gibide öder o borcu. Ben asla vermem eşime o da yüzsüzlük yapıp isteyemez zaten ‘borçları için’..
fikrinize de saygı duyarım 💁🏻♀️🌸