bittercikolata Orange-woman Hahahhaha 3.de hafiften bi sinir seziyorum yeter daha ne istiyorsun der gibi 😂😂
Orange-woman bittercikolata aynen aynen ayakta yakalamasın aklında yoksa bile o an hemen isticek birşey mutlaka bulur 😂
bittercikolata Anilla Ayyy kıyamam Allah istediğiniz zamanda nasip etsin kuzucum benim ❤🥰 yalnız 3 e bittim hahaha 😂😂
Popy_ bittercikolata aynen 😅 bak dedim gene bence kadınların %80 i bu kelimeyi çok kullanır sende diyeceksin şimdi aynen 😅 🙈 😅
Rouge bittercikolata 1-cay (her gün bu cay taze mi diye soruyorum) 2-lütfen 3-gerçekten güzel olmus/ valla güzel knk Keske bes deseymişsin benimde cok ya😂
bittercikolata Rouge Hahahhaha valla postu açtıktan sonra pişmanlık yaşadım yalan yok bebisim😂🙈 çay iyiymiş ama beğendim 🥰🥰❤❤
Pcoslu1anne bittercikolata Annem oğluma Ye yavrum yine oğluma Yapma annem "" Ben evde konusmuyomusum🤣
bittercikolata Pcoslu1anne Hahahaha insan düşününce evdeyken sürekli ayni kelimeleri soyledigini fark ediyor değil mi 🙈🙈😊😊
Pcoslu1anne bittercikolata Valla oglumla konusuyomusum onun cevapları ade baba dede oturup sohbet de edemiyoz🤣 Ama ay demeden duramiyorum🤣