UykusuzPanda42 bittercikolata 1. Yavrum kuzum annen kurban olsun. (Ogluma) Aşkım (eşime) 3.aynen öyle.
zarifhanim bittercikolata Vizyon ve misyon sahibi Fişşeq 🔥 Ooo iyimiş Ailemi pohpohlamakla geçiyor ömrüm, her gün bir fikir sordukları için. Ama üç kelime yetmedi şimdi olmuyor böyle 🤣
Bisaniye Yapma oğlum Tamam annecim Efendim annem Yemin ederim kelime darağacım bunlarla sınırlandı bildiğim her şeyi unutuyorum 😂😂
Ask_hosmus bittercikolata 1-yapma oğlum yapmaaaaaa 2-hadi 3-yoruldum artık bu evin pisliğini temizlemekten 🤷♀️😂😂😂😂
Orange-woman bittercikolata Yapma annecim (çocuklarıma) Evladım bir müsade edin ama (tabiki çocuklarıma) Efendim bebeğim (akşamları sürekli bişeyler istemek için seslenen eşime)😂👻
bittercikolata Orange-woman Hahahhaha 3.de hafiften bi sinir seziyorum yeter daha ne istiyorsun der gibi 😂😂
Anilla @bittercikolata Kaç dakikaya burdasin aşkım Akşam kaçta hazır olsun yemek Şimdi bu beni niye arıyor 😂 Henüz anne olmadığım için annecim terimini kullanamıyorum
bittercikolata Anilla Ayyy kıyamam Allah istediğiniz zamanda nasip etsin kuzucum benim ❤🥰 yalnız 3 e bittim hahaha 😂😂
ZRaporu bittercikolata çok güzel post olmuş 🤩 1- hayır 2- olmaz 3- hayır dedimmm!!! Çocuklarla bir gün 😁🙈😅