anneninicsesi Ebrar6036 masallah masallah Allah nazardan saklasin ne guzel Rabbim muhabbetinizi arttirsin benim kayinvalidemde oyle cok sukur 🌹
anneninicsesi Peridehatunu 😅 bu postta kötülemek yok o da oyle napsin bazen insanlarin huylarini degistiremiyoruz kabullenip beklenti icine girmedigimiz zaman daha iyi oluyor sanki
anneninicsesi Peridehatunu bence de mutlulugu ben boyle buldum sifir beklenti ve takmamak bide olumlu yonleri gormeye calismak
Deleted11 anneninicsesi düşündüm düşündüm aklıma gelmedi 😬 yaptığı iyilik sonra başa kakıldığı için iyilikten saymıyorum üzgünüm postunu mahvettim hadi ben kaçtım 😂😂
incilikaftan Eski Kayınvalideciğimm ❤️ bakım sever bizide öyle isterdi. -roman olduğundan erkek gibidir -eli boooll 😂😂💸💃🏽
anneninicsesi incilikaftan roman miydi 😅 ayy ben romanlari cok severim muthis gobek atiyorlar kayinvaliden de atar miydi
00Papatya anneninicsesi güzel bir huyu olsaydı keşke Evlatlarına bile ayrım yapar ama ben eşit davranıyorum der Cimri birisi Ve tabiki sadece kendini düşünür
anneninicsesi 00Papatya Allah hidayet versin illa ki oyle gormustir yetismistir yoksa hic bi anne evlat ayrimi yapamaz ki yapmamali 😕
incilikaftan anneninicsesi hahahhhh 😂😂atarmıydı sorumu romanlar da üzülme kavramı yok herşeyi göbek atarak hallediyorlar hayat onlara güzel